hekimoglu
Üye
Gerekli Malzemeler:
=> 750 gr bezelye
=> 1 adet tavuk göğsü
=> 2 Soğan
=> 500 gr patates
=> 4 domates
=> Biraz Tuz ve tepsinin altına çok az sıvı yağ
1. Tavuk göğsü kemiğinden sıynlır. Ceviz büyüklüğünde doğranır.
2. Tepsiye doğranmış soğan, tavuk, ve küp kesilmiş patates dizilir. ( önce haşlarsanız daha iyi olur )
3. Doğranmış domates, bezelye ilave edilir.
4. Patatesler kıvama gelene kadar fırında bekletilir. ( 200 derece )
Afiyet olsun
=> 750 gr bezelye
=> 1 adet tavuk göğsü
=> 2 Soğan
=> 500 gr patates
=> 4 domates
=> Biraz Tuz ve tepsinin altına çok az sıvı yağ
1. Tavuk göğsü kemiğinden sıynlır. Ceviz büyüklüğünde doğranır.
2. Tepsiye doğranmış soğan, tavuk, ve küp kesilmiş patates dizilir. ( önce haşlarsanız daha iyi olur )
3. Doğranmış domates, bezelye ilave edilir.
4. Patatesler kıvama gelene kadar fırında bekletilir. ( 200 derece )
Afiyet olsun
