thisismusto
Üye
Malzemeler;
1,5 bardak glutensiz un
1 kaşık kabartma tozu
2 ölçek protein tozu
3 muz
2 yumurta beyazı
1 tam yumurta
2 yemek kaşığı pekmez
Yarım bardak portakal suyu
3 yemek kaşığı hindistancevizi yağı
1,5 tatlı kaşığı tarçın
Hazırlanışı;
Muzlar ezilir ve yumurta, pekmez, portakal suyu ve protein tozu ile karıştırılır. Üzerine glutensiz un ve kabartma tozu eklenir. Hindistancevizi ile yağlanmış tekli kalıplara konur ve yaklaşık 15-18 dk 180 derece fırında pişirilir.
Afiyet olsun.
Bir kekte ortalama 15 gram protein , 2 gram yağ , 15 gram karbonhidrat 100 kalori
1,5 bardak glutensiz un
1 kaşık kabartma tozu
2 ölçek protein tozu
3 muz
2 yumurta beyazı
1 tam yumurta
2 yemek kaşığı pekmez
Yarım bardak portakal suyu
3 yemek kaşığı hindistancevizi yağı
1,5 tatlı kaşığı tarçın
Hazırlanışı;
Muzlar ezilir ve yumurta, pekmez, portakal suyu ve protein tozu ile karıştırılır. Üzerine glutensiz un ve kabartma tozu eklenir. Hindistancevizi ile yağlanmış tekli kalıplara konur ve yaklaşık 15-18 dk 180 derece fırında pişirilir.
Afiyet olsun.
Bir kekte ortalama 15 gram protein , 2 gram yağ , 15 gram karbonhidrat 100 kalori