Protein,Kreatin,Bcaa,Glutamine,Amino Asit Kullanımım nasıl sizce??

Optimum.N Gold Standard Whey 5LBS (2273gr) Extreme Milk Chocolate Aromalı
Kullanışı:Sabah kalkınca 1 ölçek(29,4gr. 300ml su ile) ve antremandan sonra 1 ölçek(29,4gr.300ml su ile)

Optimum.N BCAA 5000 Powder 324 gr Aromasız
Kullanışı:2,5gr. Antremandan 30-45 dakika önce ve antremandan sonra 2,5g.(200ml.Üzüm Suyu ile)

WEIDER Pure Creatine (600 gr)
Kullanışı:1 hafta yükleme döneminde günlük 10g. Sabah kalkınca 5gr. antremandan hemen sonra 5gr. (250ml.Üzüm Suyu ile)
Yükleme bittikten sonra sabah 2,5gr. antremandan sonra 2,5gr.(250ml.Üzüm Suyu ile)

WEIDER L-Glutamine (400 gr)
Kullanışı:Antremandan sonra 5gr.(100ml.Üzüm Suyu ile) yatmadan önce 5gr.(100ml.Üzüm Suyu ile)

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 Amino Asit
Kullanışı: Antremandan sonra 4 tablet

Bu spor'u 7 aydır yapıyorum ancak bu ara kendimi dinlenmeye ayırdım.

Boy:1,71 Kilo:68

Arkadaşlar bu ürünleri alıp bu şekilde kullanmayı düşünüyorum acaba sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada off günlerinde ne kadar kullanmam gerekiyo bilgide verirseniz sevinirim.

sporda 7.ayın ise creatini önermem 12-13.aydan sonra vücut durumuna göre kullanabilirsin creatini bcaa ve glutamin kombinesi iyi olmuş ancak amino yu gereksiz görüyorum günlük besinlerinden gerekli amino asitleri alıyorsun zaten

geçirmedim ama araştırdım tek bi foruma bağlı kalma yabancı forumlarada bak bu sporla ilgili makaleleri oku. ben genel konuştum

tecrübe etmediğin şeyleri etmiş gibi anlatma o zaman insanları yanıltmamış olursun.
araştırma konusunda verdiğin nasihatlar için de allah razı olsun.

o zaman bir dahaki sefere sonuna Alıntıdır yazarız . önemli eğil

Bilgi için teşekkürler arkadaşlar 2 ay sonra başlicam creatine kullanmaya ama şimdi optimum bcaa mı alsam yoksa SCIVATION XTEND 375 gr / 30 Servis Watermelon bu ürünü mü alayım benim için şimdi önemli olan bcaa , glutamine olarak weider in ürünü var.

tmm saol peki nasıl kullanmamı önerirsin?

weider glutamine ile kullanıcam glutamine'i antremandan sonra 5gr. ve akşam yatarken 5gr. digerini nasıl kullanmam gerek

tmm saol peki nasıl kullanmamı önerirsin?

weider glutamine ile kullanıcam glutamine'i antremandan sonra 5gr. ve akşam yatarken 5gr. digerini nasıl kullanmam gerek

Directions For Xtend: As a dietary supplement, mix one serving (one level scoop) of Scivation Xtend™ per 8 ozs. of water. Stir or shake and consume during exercise on training days, or throughout the day on non-training days.

Onerilen kullanim : 8 oz(236 ml) su ile 1 olcek idman esnasinda kullanilmasi veya gun icinde idmansiz gunlerinde . Bence idman gunu alman yeterli.

whey protein'i sabah kalkınca 1 ölçek, antreman esnasında xtend 1 ölçek ve antremandan sonra 1 ölçek(5gr.) glutamine ve whey protein, yatmadan önce 1 ölçek glutamine
nasıl sence bu xtend'in tad olarak en iyisi sence ne?

brhmcr bir çok konuda saf bcaa alımında markanın önemli olmadığını yazıyordu neden kesinlikle xtend dediniz ?

brhmcr bir çok konuda saf bcaa alımında markanın önemli olmadığını yazıyordu neden kesinlikle xtend dediniz ?

Ben aslinda bir porsiyondaki degerleri ustunden ve kullanici yorumlari uzerinden yorum yaptim ve iki secenek vardi, ha bana kalsa aminox te guzel bir urun, USP Labs modern BCAA de:)

Back
Yukarı