Protein kullanmalımıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yaşım 16 , 3 aydır fitnessa gidiyorum faydası çok oldu bana kollarım omuzlarım baya gelişti , boyum 1.70 kilom 61 , protein tozu kullanmak istiyorum sizce kullanmalımıyım faydası ne oranda olur günde 1-1.30 saat çalışıyorum önerdiğiniz bi marka varmı , alınca nasıl kullanmalıyım , şimdiden Teşekkürler :)

Benim fikrim 3 ay daha kullanma sonra whey proteinle başlarsın... Sonra istersen yanlarına bcaa eklersin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim fikrim 3 ay daha kullanma sonra whey proteinle başlarsın... Sonra istersen yanlarına bcaa eklersin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bide şöyle bişey var kardeş 3 ay sonra alamam , malum yaz tatili işe başladım kendi kazandıgım para ile alacağım , yani bida almak istersem seneye hazirana kadar beklemem gerekecek :D Ne yapayım sence

Bence protein tozu almanı gerektircek kadar açığın olmaz zaten kilon düşük beslenmeyle rahat karşılayabilirsin. 1 saati aşmamaya çalış antrenmanlarını buna göre programlarsan faydalı olur antrenmanlarda saatler harcamak sana faydadan çok zarar olur. Protein tozu alırsan nasıl kullanmana gelirsek antrenmanlarından sonra bir ölçek olarak başla yoğun günlerde kahvaltınada ekleyebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı