DarkZea
Üye
thums
roteintozu(doğal) dedim çünkü Çökelek bir protein tozu.
İşte Tarifi Kesinlikle ANNEMDEN ALINTIDIR.
Çökelekli gözleme :
Malzeme
işmemiş yufka,Yağsız süt,Zeytin yağı,Çökelek,Semiz otu,yumurta
yapılışı:2 yemek kaşığı zeytin yağı 1 çay bardağı süt 1yumurtayı güzelce çırpın. Hazır yufkanın 1 tam parçasını masaya serin ve hazırladığınız karışımı yufkanın üzerine güzelce sürün.Üzerine isteğe bağlı miktarda maydonoz ve semiz otu koyun.100 g çökeleği güzelce yayın.kare oluşcak şekilde köşeleri ortada bileştirin(kare yufkanın katlandıktan sonraki şekli olacak ve kesinlikle katlama yerinde bir açıklık olmayacak.)daha sonra teflon tavada önce katlanmış yerini daha sonra arka kısmını pişirin.
Olabilecek sorular
Karışımı İçine sürün
Tavaya Yağ Dökmeyin
Afiyet Olsun
Bir teşekkürüde Çok görmeyin

İşte Tarifi Kesinlikle ANNEMDEN ALINTIDIR.
Çökelekli gözleme :
Malzeme

yapılışı:2 yemek kaşığı zeytin yağı 1 çay bardağı süt 1yumurtayı güzelce çırpın. Hazır yufkanın 1 tam parçasını masaya serin ve hazırladığınız karışımı yufkanın üzerine güzelce sürün.Üzerine isteğe bağlı miktarda maydonoz ve semiz otu koyun.100 g çökeleği güzelce yayın.kare oluşcak şekilde köşeleri ortada bileştirin(kare yufkanın katlandıktan sonraki şekli olacak ve kesinlikle katlama yerinde bir açıklık olmayacak.)daha sonra teflon tavada önce katlanmış yerini daha sonra arka kısmını pişirin.
Olabilecek sorular
Karışımı İçine sürün
Tavaya Yağ Dökmeyin
Afiyet Olsun
Bir teşekkürüde Çok görmeyin
