Protein Tozsuz, Ev Yapımı 53 gr Protein Shake Tarifi

Ev Yapımı 53 Gr Protein Shake Besin Değeri
  1. Enerji kcal; 512
  2. Protein gr; 53
  3. Karbonhidrat gr; 42
  4. Yağ, gr; 8,2

►Ev Yapımı Protein Shake için Malzemelerimiz
  • 2 Yemek Kaşığı Bal
  • Yarım Bardak Yulaf
  • 3 Yumurta Akı
  • 2 Tam Yumurta
  • 1 Muz
  • 1 Çorba Kaşığı Fıstık Ezmesi
  • 2 Bardak Süt
  • 1 Çay Kaşığı Tarçın
  • 90 gr Süzme Peynir

Yulaf ezmesi için bu kadar masrafa gerek warmı ? 1 bardak yulaf ezmesi 2 bardak süt 1 muz yeterli olacaktır :) Üstüne birde gainer 3 ayda güzel hacim kazanılır diye düşünüyorum.

fıstık ezmesindeki şeker basit şeker. muzda fruktoz var. meyvenin şekeri de sağlıklı değildir. sporunu kararlı ve düzenli yapmazsan bir göbek yapacağın kesin.

Bulk dönemidne olan biri olarak ben sabahları 100gr yulaf 1muz 1kaşık fıstık ezmesi 400ml süt şeklinde yapıyorum peynir yemedigim için katamıyorum ama onun harici bal yumurtayı shakede tavsiye etmiyorum.

fıstık ezmesindeki şeker basit şeker. muzda fruktoz var. meyvenin şekeri de sağlıklı değildir. sporunu kararlı ve düzenli yapmazsan bir göbek yapacağın kesin.
Bulk dönemleri için sürekli uyguladığım bir smoothie tarifi, spor yapmayan bir insanın kullanacağı birşey değil bence :)

JAILBAIT CHANNELS 15year GIRLS TOPLESS

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Back
Yukarı