Protein tozsuz gelişim olur mu ?

bodye başlamayi dusunuyorum (biraz gecmisimde var ).Herkes protein kunlaniyor kimisi yanlis kimisi dogru diyor.Ben fiyat olsun guven olsun kararsizim.Sizce protein tozu kunlanmadan dogal besinlerle et,sut,lor,ton baligi.Yeterli olur mu yine 100 140 gr arası protein almis olsam gunluk gelisme olur mu ?

Olur ama her gün o kadar protein alabilecek misin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yatmadan lorla suyu makineyle ayran gibi yapiyom. 20 gr ordan . Tonbaliginda 20 kahvalti 5 yumurta beyazi oda 20 .süt fln yulaf normal beslenme ordanda bi 20 25 gelse 80 85 oluyor.yumura lor sayisini artirsam denk gelir gibi ?

Her kafadan farklı bi ses çıkıyor, 1,4 - 2,3 arası yeterli olur.

% 25 protein 25 yağ 50 karb yapanda var toplam kalori üzerinden 6 puanın 3 ünü karbonhidrata 2 sini proteine 1 ini yağa verende var. Bana kalırsa yeterli proteini aldıktan sonra ne yediğinin pekte bi önemi yok gelişme görebilmek için.

Yaz bitmek üzere kütle kazan diğer yaza giriştede define olursun. Ne kadar kas o kadar hızlı metabolizma o kadar etkili definasyon süreci.

Bulk kütle kazandığın dönem definisyonda yağ yaktığın dönem :) antrenman programın aynı, diyetin farklı.

bulka girip şişersin yağ ve kas kazanırsın sonra yeteri kadar şiştiğini düşündüğünde definasyona girip yemeğini azaltırsın yağları eritirsin kaslar kalır seksi bir şekilde etrafta gezersin

komple aldığın kaloriyi kısarsın yani yağ karb ve protein hepsinden bir miktar kısarsın protein kas yapımına her ne kadar yardımcı olsa da proteini fazla alıp harcadığın kaloriden çok kalori alırsan kilo almaya devam edersin kaçarı yok

Farklı yolları var yağı karbonhidratı azaltan var, çok fazla sağlıklı yağ tüketip hiç karb almayan var. Araştırmalısın :)

Back
Yukarı