Protein Tozu Önerileri

meraba ben 16 yaşında 68 kg 1.75 boyundayım. QNT whey protein aldım.haftada 3 kez antremana gidiyorum.antremana gittiğim günler günde ne zaman, kaç defa ,kaç gr alıym?, gittmediğim günler ne zaman, kaç defa, kaç gr alıyım cevaplarsanız sevinirim :o

meraba ben 16 yaşında 68 kg 1.75 boyundayım. QNT whey protein aldım.haftada 3 kez antremana gidiyorum.antremana gittiğim günler günde ne zaman, kaç defa ,kaç gr alıym?, gittmediğim günler ne zaman, kaç defa, kaç gr alıyım cevaplarsanız sevinirim :o
antremandan sonra kendi kaşığıyla 30 gr yaklaşık 1 tam kaşık + azıcık altından alırsın.

Arkadaşlar slm ; şimdi bir arkadaşdan öğrendiğime gçre..

protein tozu ikiye ayrılıyormuş

1-kilo almak isteyenlerin kullanacağı protein tozu
2-kiloyu sadece kas olarak (göbek,yağ yapmadan) aldıran protein tozu..

ben kas olarak kilo almak istiyorum sizce bu yazdıklarım doğrumu,eğer doğruysa ne kadar kullanmak istemesemde kullanczam sanırım...

çünkü yağ yakmaya devam ediyorum ve biliyorum ki yapğ yakarken aynı zmaanda kasda kaybediyorum...

yardımcı olursanız sevinirim...

saygılar...

Arkadaşlar slm ; şimdi bir arkadaşdan öğrendiğime gçre..

protein tozu ikiye ayrılıyormuş

1-kilo almak isteyenlerin kullanacağı protein tozu
2-kiloyu sadece kas olarak (göbek,yağ yapmadan) aldıran protein tozu..

ben kas olarak kilo almak istiyorum sizce bu yazdıklarım doğrumu,eğer doğruysa ne kadar kullanmak istemesemde kullanczam sanırım...

çünkü yağ yakmaya devam ediyorum ve biliyorum ki yapğ yakarken aynı zmaanda kasda kaybediyorum...

yardımcı olursanız sevinirim...

saygılar...

kilo almak isteyenlerin kullandığı protein tozu derken , geiner ı kastetmiş olabilir miisn ?
kiloyu sadece kas olarak almak isteyenlerin kullandığı protein tozundan kastın de whey protein mi ?
eğer yağ yağmak istiyorsan kesinlikle whey protein kullanmalısın , zira geiner lar kilo alımı sağlarlar ,
whey protein tozunu ise ant.sonrası ve sabahları olmak üzere kullanabilirsin thums:

kilo almak isteyenlerin kullandığı protein tozu derken , geiner ı kastetmiş olabilir miisn ?
kiloyu sadece kas olarak almak isteyenlerin kullandığı protein tozundan kastın de whey protein mi ?
eğer yağ yağmak istiyorsan kesinlikle whey protein kullanmalısın , zira geiner lar kilo alımı sağlarlar ,
whey protein tozunu ise ant.sonrası ve sabahları olmak üzere kullanabilirsin thums:

benim amacım şu ; yağ yakarak aynı zmaanda kas olarak kilo almak,yani aldığım kiloları karın bölgemde toplamak yani binevi göbek yapmak istemiyorum.

Kollarıma,göğüslerime ve omuzlarına kas olarak kilo almak isterim açıkçası buda ortalama 6-7 kilo olsun yeterli sonrasında ise korumaya çalışmak.

şimdi bahsettiğim kişi spor salonunda çalışıyor ve açık meyve suyu gibi protein tozu isteyenlere hangisinden istersnizi dediğinde..ben kilo almak istiyorum kas istemiyorum ( bayanlar genelde) dediğinda farklı protein tozu,kas yapmak ,istiyorum deidğinde ise farklı protein tozu veriyormuş...

o nedenle kafama takıldı..bende kiloyu kas olarak almak isterim.hangisi uygundur...

saygılar...

benim amacım şu ; yağ yakarak aynı zmaanda kas olarak kilo almak,yani aldığım kiloları karın bölgemde toplamak yani binevi göbek yapmak istemiyorum.

Kollarıma,göğüslerime ve omuzlarına kas olarak kilo almak isterim açıkçası buda ortalama 6-7 kilo olsun yeterli sonrasında ise korumaya çalışmak.

şimdi bahsettiğim kişi spor salonunda çalışıyor ve açık meyve suyu gibi protein tozu isteyenlere hangisinden istersnizi dediğinde..ben kilo almak istiyorum kas istemiyorum ( bayanlar genelde) dediğinda farklı protein tozu,kas yapmak ,istiyorum deidğinde ise farklı protein tozu veriyormuş...

o nedenle kafama takıldı..bende kiloyu kas olarak almak isterim.hangisi uygundur...

saygılar...

her body cinin amacı o dur zaten , "yağ yakarak aynı zmaanda kas olarak kilo almak,yani aldığım kiloları karın bölgemde toplamamak yani binevi göbek yapmamak"
açıkçası anlamadım bahsettiğin protein tozunun cinslerini , bence sen protein tozlarının bir ölçeğinde kaç gr protein kaç gr karbonhidrat olduğunu sor , ona göre karar ver derim ben thums:
ama bana kalırsa bayanların içtiği hani o meyve suyu gibi olanı boşver diğerinden iç thums:
zaten bende başlıyorum senin salonunda , biraz zaman geçsin olayı çözerim yazarım sana :D

Aslında gönlü namazda olanın kulağı ezanda olur derler..yani ben salondan değil burdan öğrenmek istiyorum :) gelince anlarsın nasıl bir hocayla çalıştığımı :)

soruma gelirsek..karbonhidartı sıfır olanı kulanmam gerekli o halde...protein tozu olarak...

gelince ordada konuşuruz...

saygılar...

Aslında gönlü namazda olanın kulağı ezanda olur derler..yani ben salondan değil burdan öğrenmek istiyorum :) gelince anlarsın nasıl bir hocayla çalıştığımı :)

soruma gelirsek..karbonhidartı sıfır olanı kulanmam gerekli o halde...protein tozu olarak...

gelince ordada konuşuruz...

saygılar...

hehe aynen dediğin gibi sen salona değil foruma daha çok güvenenlerdensin aynı benim gibi :D
dün akşam başladım salonda , göğüs ve hafif bi önkol çalıştım , programı perşembe günü alıyorum
sarışın hocayı gördüm ismini unuttum :D
o ilgilenmedi daha genç 23-24 yaşlarında bir eleman vardı onunla çalıştım programı da o yazıcak.
ben perşembe saat 20,00 , cumartesi paazar da öğleden sonra oradayım inşallah ...

2-3 hafta protein tozu kullandıktan sonra antrenmanları bırakmasak bile bir hacim düşüşü yaşarmıyız ? Kasların sönmesi gibi ?

2-3 hafta protein tozu kullandıktan sonra antrenmanları bırakmasak bile bir hacim düşüşü yaşarmıyız ? Kasların sönmesi gibi ?

2-3 hafta protein tozu kullandıktan sonra antremanları bıraksak bile mi demek istedin ??
eğer böyle demek istediysen , bildiğim kadarıyla kaslar 21 günden sonra hacim kaybetmeye başlıyordu , protein tozu kullansan bile bu durumun değişieceğini pek sanmıyorum sonuçta adale gerilimden uzak kalıyor , ve ister istemez birr hacim azalması olacaktır.. dumbelllls

sanırım protein tozunu kullanmayı 2 hafta sonra bırakıp antrenmanlara aynen devam etsek demek istiyor anladığım kadarıyla...evet belli bir süre kullandıktan sonra kullanmayı bırakıp aynen spora devam edersem,güç ten vede eğer protein tozu kullandığım süreç içerisinde kas olarak hacim olarak azda olsa bir artış olmuş ise vücuta protein tozunu bıraktıktan sonra kazandığımız o şeyler geri gidermi acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:52 ----------

hehe aynen dediğin gibi sen salona değil foruma daha çok güvenenlerdensin aynı benim gibi :D
dün akşam başladım salonda , göğüs ve hafif bi önkol çalıştım , programı perşembe günü alıyorum
sarışın hocayı gördüm ismini unuttum :D
o ilgilenmedi daha genç 23-24 yaşlarında bir eleman vardı onunla çalıştım programı da o yazıcak.
ben perşembe saat 20,00 , cumartesi paazar da öğleden sonra oradayım inşallah ...

O ismini unuttuğun hoca Uğur hoca oranın 1 numarasıdır :9 benimde ve birçok kişinin çalıştığı hocadır...beni dinlersen ya uğur hocayı yada olmuyorsa cem hocayı( zayıf-kas yığını) seç...gerçi top sende herşeyin hayırlısı ...

senin için bende perşembe 20:00 da orda olucam...kırmızı karanfil takarmısın seni tanımam için :D bi şekilde tanışalım...

saygılar...

demircan evet sen yazdıktan sonra tekrar okudum ve ne anlatmak istediğini anladım thums:
antremanı hakkıyla çıkardıktan ve beslenmeye de gereken özeli gösterdikten sonra , hacim olarak bir düşüş olacağını sanmıyourum protein tozu kullanımını bıraksak bile ...
vücuda gereken proteini doğal yollardan sağladığımız takdirrde protein tozunun eksikliğinin o kadar da hissedilemeyeceği kanısındayım ben...

Son düzenleme:
benden de özür arkadaşlar , bir daha yapmayız ...

Back
Yukarı