arkadaşlar 17 yaşındayım 187 boy 65 kilom var. kilo almaya çalışıyorum ama asıl mesele o değil. 5 aydır falan yapıyorum bu sporu bir süredirde kullanıyorum protein tozunu. genellikle fitness hocalarımdan alıyorum ama markaları vs hep değişiyor ve onlar kafalarına göre getiriyorlar anladığım üzerede üzerine kar koyuyorlar o yüzden sizden uygun bir protein tozu önerisi istiyorum. ayrıca kaç ölçek hangi günler günde kaç defa içmem gerektiğini de söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sabah kalkar kalkmaz ve antreman sonrası kullanıyorum whey, sizce nitro-tech mi on whey mi alayım ? 2 kutu alıp 2 ay aralıksız kullanıcam...
Daha önce nitrotechte onwheyde kullandım ama sizinde görüşlerinizi almak istedim..
Muscletech için başka yerlerde genelde kalitesiz hammaddeyle dolu olduğu yazıyor onwhey öneriliyor, on wheyin ödülleri falanda var ne yapsam bilemedim.
1.8kg nitro tech 2 adet = 320tl
10lbs on whey = 290tl bu arada.
En iyi metod l-ucine l-valin isoleucine oranı yuksek olandan almaktır
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 15 gün önce bende aranıza katıldım,
15 günlük çalışma sonucunda gördümki kollarım gerçekten kuvvetsiz 10 kg halter ingilizce bir adı var ama tam olarak bilmiyorum onu bile kaldırırken zorlanıyorum, çalıştığım hoca protein tozu kullanmamı söledi kaslarım ve kemiklerim kuvvetlenirmiş fakat çevreden ve internetten araştırdığım kadarı ile yararlı birşey diilmiş,
Şmdi sorum şu olucak,
1:86 boy 86 kiloyum protein tozu supplement v.s kullanmalımıyım ağırlıkları kaldıramamam şimdilik normalmidir ? kullanmam gerekirse ne kullanmalıyım gerçekten kollarımı kuvvetsiz ve güçsüz hissediyorum yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler
Hocan resmen saçmalamış. Protein tozu kuvvet ve enerji vermez.
Daha yolun başındasın şöyle 5-6 ay bi çalış güçlen kuvvetlen. Yediklerine dikkat et. Bol bol protein tüket kırmızı et tavuk balık vs.
10kg halteri kaldıramayan bir insan için toz içmek israftan başka bir şey değildir.
Kolay gelsin
Yani kısacası kuvvetsiz olmam normal ve çalışarak güçlenebileceğimimi söylüyorsunuz ?
Yoksa normalin dışında mı kuvvetsizim gerçekten çok istekliyim ve doğru şekilde çalışıp güçlenmek istiyorum.