Protein Tozu Önerileri

hocam bunu neye göre söylüyorsun sebebni söylersen çok daha memnun olurum.dymatizenın içerği biraz daha iyi gibi fakat nanox dah çok daha doğal,ikisinin arasında kaldım

gournetle tanışıklığım tadı bana hoş geldi hemde komplex bi protein yabancı ülkelerdede tanınmış bb.comdan kullanıcı yorumlarına bakablrsin ek besinler kişiden kişiye farklılık göstereblr bende olumlu bi etki bıraktı whey + casein bu tarz bi ürün ararsan gaspari myfusion daha iyidir ama...

Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama konu açtım yanlış yere açtım heralde üyeliğim silinmesin diye buraya açtım
netrition com dan whey alcam ama eskiden fedex lede gönderiyorlardı şimdi sadece airmail var yoksa ben mi yanlış yapıyorum yardım edin lütfen

Genrise whey protein isolat..

Urunu duyan veya kullanan var mı acaba?..
Fıyatı, nıtelıgı ve ıcerıgıyle oldukca cezbedıcı..

UNIVERSAL NUTRITION ULTRA WHEY PRO hakkında herhangi bir yazıya rastlayamadım
bu ürün kötümü yoksa kullanan yok mu.
eğer kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim

Optimum konu başlığında son sayfalarda ürün ve TR distribütörü hakkında yazılanlar kafamı karıştırdı. Normalde Optimum kullanıyordum ama elimdekini supplementler.com'dan almıştım, bitmek üzere olduğu için ama artık distribütöründen almak istemiyorum. Sizce Dymatize Elite Whey nasıl? Optimum'dan daha mı iyi? Yoksa önereceğiniz başka bir protein var mı?

all in one

ben maximuscle cyclone kullaniyorum ve sitede cogu arkadasin birden fala suplementler kullandigini gordum halbuki bu maximuscle in urunu all in one herseyi icinde bulunduruyo yani tek tek suplementler alicaginiza bunu denemenizi tavsiye ederim urun ingilterede en cok kullanilan urun odulunu kazanmis bi urundur saygilarimla

Optimum konu başlığında son sayfalarda ürün ve TR distribütörü hakkında yazılanlar kafamı karıştırdı. Normalde Optimum kullanıyordum ama elimdekini supplementler.com'dan almıştım, bitmek üzere olduğu için ama artık distribütöründen almak istemiyorum. Sizce Dymatize Elite Whey nasıl? Optimum'dan daha mı iyi? Yoksa önereceğiniz başka bir protein var mı?

Karışmak gibi olmasın ama ben de sizin gibi düşünüyordum distribütör hakkında. Bugün kendilerini aradım ve bayağı konuştuk her soruma da cevap verdiler.
(İyi veya kötü demiyorum yoksa reklama girer galiba)

arkadaşlar ben de 2-3 güne kadar gnc nin whey protein tozunu alıcam,şu sebepten alma diyenler ya da şunu al daha iyi diyenler varsa bekliyorum teşekkürler..

Herbalife'ın protein tozunu araştırabilirsin. Gerçek, doğal ve çok faydalı olduğuna emin olabilirsin... Resmi sitelerinden bak ama...

Çok düşmanı var bu markanın... 31 yıllık lider bir firma, 75 ülkede satılıyor. İşini en iyi yapan, nobel ödüllü doktorların firmasıdır kendisi :)

Yalnız bu ürün her yerde satılmıyor, bağımsız distribütörler satıyorlar. Toplumda yanlış anlaşılıyor oysa çok iyi bir sistem.

Çünkü bağımsız distribütör, direkt üreticiden alıp, bizlere satıyor. Daha ucuza geliyor. Neden mi? Çünkü;

Bu ürün; eczanelerde, GNC gibi yerlerde satılsaydı önce arada bir toptancı olacaktı.

Üreticiden alıp, kàr koyacak ve perakendeciye satacaktı. Perakendeci de, yani eczacı gibi yerler de üstüne kàr koyacak ve bize satacaklardı.

Farkı böyle anlatabilirim kısaca. Sağlıklı beslenme, ve pek çok hastalığın giderilmesi yönünde mucize gıda takviyesi olduğu için düşmanı çoktur bu markanın. Haberin olsun :)

Tabiki olur hem karbonhıdrat hemde whey bır arada ıdman sonrası ıcın mukemmel bır ıcecek.
Deneye deneye en guzel tadı hangısınde yakalıyorsanız ona karıstırıp ıcın ıdman sonu.

Bu arada kana en cabuk karısanda üzüm suyudur aralarında.

Arkadaslar merhaba. Ben 8 ay vucut gelistirme yapip 1 sene once biraktim simdi tekrar basladim ve 1.5 ay oldu. GNC Whey protein kullaniyorum, GNC nin bir olceginde 15 gram protein oldugu yaziyor ve farkindayim bu miktar biraz dusuk bu yuzden spordan sonra 1.5 olcek aksam yatarkende yarim olcek aliyorum spor yaptigim gunler yapmadigim gunler sabah 1 olcek ve gercekten agir calisiyorum pestilim cikiyor calismam bittiginde calismamin iyi olduguna sanirim eminim. Size onemli bir sorum olacak dostlarim bilgili biri yardimci olursa gercekten cok sevinirim.. Simdi amino acide baslamayi dusunuyorum fakat yine GNC den almayi dusunuyorum Bunun sebebi Optimum kullanan arkadaslarimin solediginde gore Optimum Universite Arastirmasi ile urun cikartiyormus ve bu bir urune yapilabilecek en hafif onaymis. Saglik bakanligi onayindan gecmemis sizden istedigim Bana onerebileceginiz *SAGLIK BAKANLIGI ONAYLI* bir Protein Tozu Ve Amino Asit varmidir acaba tesekkur ederim ve saygilarimi sunarim..., Bunun disinda kreatin alanlardan faydalarini gordum fakat zararlari yada etkileri ile ilgili bir bilgim yok bir kaynakta Vucut bir miktar kreatin salgilamakta yetersiz olmasina ragmen bu ilac kullanildiktan sonra dogal salgisi dusmekte dendi bunun hakkindada bir bilgi verebilirseniz sevinirim. EGER OZEL MESAJ ATARSANIZ gormem acisindan yada buraya yazarsaniz COK MEMNUN OLURUM bu konuda yardimci olmak icin cok tesekkur ederim

Arkadaslar merhaba. Ben 8 ay vucut gelistirme yapip 1 sene once biraktim simdi tekrar basladim ve 1.5 ay oldu. GNC Whey protein kullaniyorum, GNC nin bir olceginde 15 gram protein oldugu yaziyor ve farkindayim bu miktar biraz dusuk bu yuzden spordan sonra 1.5 olcek aksam yatarkende yarim olcek aliyorum spor yaptigim gunler yapmadigim gunler sabah 1 olcek ve gercekten agir calisiyorum pestilim cikiyor calismam bittiginde calismamin iyi olduguna sanirim eminim. Size onemli bir sorum olacak dostlarim bilgili biri yardimci olursa gercekten cok sevinirim.. Simdi amino acide baslamayi dusunuyorum fakat yine GNC den almayi dusunuyorum Bunun sebebi Optimum kullanan arkadaslarimin solediginde gore Optimum Universite Arastirmasi ile urun cikartiyormus ve bu bir urune yapilabilecek en hafif onaymis. Saglik bakanligi onayindan gecmemis sizden istedigim Bana onerebileceginiz *SAGLIK BAKANLIGI ONAYLI* bir Protein Tozu Ve Amino Asit varmidir acaba tesekkur ederim ve saygilarimi sunarim..., Bunun disinda kreatin alanlardan faydalarini gordum fakat zararlari yada etkileri ile ilgili bir bilgim yok bir kaynakta Vucut bir miktar kreatin salgilamakta yetersiz olmasina ragmen bu ilac kullanildiktan sonra dogal salgisi dusmekte dendi bunun hakkindada bir bilgi verebilirseniz sevinirim. EGER OZEL MESAJ ATARSANIZ gormem acisindan yada buraya yazarsaniz COK MEMNUN OLURUM bu konuda yardimci olmak icin cok tesekkur ederim
7.5 gr protein için sindirim sistemini yorma. zarar bile edebilirsin. proteinleri sindirmek için de gene protein harcıyor vucut. antremandan sonra 2 ölçek 30 gr kullanabilirsin.

bu işlerle sağlık bakanlığı yada amerikadaki adıyla fda ilgilenmiyor. gncnin sağlık bakanlığıyla ürün çıkarttığını nerden duydunuz bilmiyorum ama asılsız.
aminoasit olarak twinlab önerebilirm

kreatinin yanetkilerini bende bilmek istiyorum aslında. bunlar sporcu destek ürünleri olsalarda yan etkileri mevcut

merhabalar.
Sorum şu yatmadan önce casein aldıgımız takdirde sabahları vücudun ihtiyacı olan protein oranı azalır mı yani ? yatarken casein kalktıgımızda whey gereklimidir?

Back
Yukarı