selam arkadaşlar...
siz bu konunun uzmanlarına protein tozuyla ilgili bi sorum olacak
ben body'ye yeni başladım. 20 gün falan oldu başlayalı. 20 gündür nitro tech'in tozunu kullanıyorum çilekli milk shake'li. tadı iğrenç ama 20 günde 2 kilo aldım. şimdi bi arkadaşım Amerikadan getirdiği protein tozunu satıyor "GNC Ampflied Wheybolic Extreme 60" ismi. diğeri bitmek üzere, arkadaştan bunu alıyim mi yoksa ben de bikaç gün sonra Amerikaya gidicem tekrar Nitro Tech ürününden mi alıyim?
![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar.Dün Muscletech Whey Protein'e başladım.3.ayıma girdim vucut geliştirmede.Bir bayan olarak ölçekleri bir erkeğe göre daha mı az tutmam gerekir sonuçta hormonal yapı söz konusu.Hocama sordum 2.5yemek kaşığı sütle 300ml al dedi fakat bana bu biraz fazla geldi.Siz ne dersiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Sanırım tercih ettiğiniz ürün Muschletech Nitrotech
Üçüncü ayında spor yapan bir bayan olarak neden Mushletech Nitrotech tercih ettiğiniz ?
Bu ürün içerik açısından en fazla kimyasal madde barındıran protein tozunda başı çeker...
Kullanım miktarını sormuşsunuz , hedefleriniz neler , günlük beslenmeniz nasıl ? Bunları bilmeden kesin yorum yapmak yanlış olur ..
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun zamandır spor yapıyordum. Yaz tatili girince biraz gevşedim ama 1 aydır çok sıkı spor yapıyorum. Her gün spor salonuna gidiyorum. 2 saat ağırlık çalışması yapıyorum 30dk da kardiyo yapıyorum. Ama kaslarımda kuvvet artışı olsada hacim olarak bir gelişme göstermiyor.
Günlük olarak protein ihtiyacımı 3 yumurta ve 150 gr etten karşılıyorum. Sanırım bu da baya az oluyor.
Katkı maddesi az olacak şekilde neler kullanmamı tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim
1 aydır aralıksız her gün spor yapıyorsun ...
Ağırlık çalışman 2 saat ..
30 dk da cardiyo yapıyorsun ... Toplam iki buçuk saat eder...
Günlük aldığın protein 50 gr civarı ..
Sonra da gelişemiyorum diyorsun ...
üstüne bir de katkı (!) maddesi mi kullanmak istiyorsun ?
Hadi forumu biraz araştır bakalım , bu yazdıklarımız kaç yüz kere yazılmış ???
Acaba zevkle içebileceğim fiyatına göre zengin içerikli whey önerebilirmisiniz ? 2,3 kg hardline bitirdim. Suyla tüketince tadı kötü oluyordu. Arkadaştan 1 ölçek whey optimum aldım onunda tadı berbattı.
Acaba zevkle içebileceğim fiyatına göre zengin içerikli whey önerebilirmisiniz ? 2,3 kg hardline bitirdim. Suyla tüketince tadı kötü oluyordu. Arkadaştan 1 ölçek whey optimum aldım onunda tadı berbattı.