Protein Tozu Önerileri

world champion protein :) muscletech nitrotech hardcore pro series... aynı miktar ve aynı süre kullanımda yaptığı katkı olarak hiçbir protein tozu bunun yanına bile yaklaşamaz!

Optimum Nutritionun yeni çıkardığı HYDRO WHEY tamammen arındırılmış saf protein. Cazip duruyor ama pahalıdır

arındırılmış ne demek acaba.proteini neyden arındırmışlar :)

selam arkadaşlar...

siz bu konunun uzmanlarına protein tozuyla ilgili bi sorum olacak :)

ben body'ye yeni başladım. 20 gün falan oldu başlayalı. 20 gündür nitro tech'in tozunu kullanıyorum çilekli milk shake'li. tadı iğrenç ama 20 günde 2 kilo aldım. şimdi bi arkadaşım Amerikadan getirdiği protein tozunu satıyor "GNC Ampflied Wheybolic Extreme 60" ismi. diğeri bitmek üzere, arkadaştan bunu alıyim mi yoksa ben de bikaç gün sonra Amerikaya gidicem tekrar Nitro Tech ürününden mi alıyim?

pGNC1-5767403dt.jpg
Muscletech-Nitro-Tech-Hardcore-Pro-Series-907gr__34056308_0.jpg

img0014lk.jpg

arkadaşlar protein tozu alıcamda kararsız kaldım sizce optimum whey protein mi multipower whey protein mi gasparininkimi yoksa nitrotech mi alsam yardımcı olursanız sevinirim

arkadaslar sporda bn de yeniyim. yağ yakmak için nitrofull cla aldm, ayrıca protein tozu da kullanmak istiyorum ama kilo yaptığı için kararsızım. kilo almamam lazım. marka olarak da hangi ürünü tavsiye edersiniz?

selam arkadaşlar...

siz bu konunun uzmanlarına protein tozuyla ilgili bi sorum olacak :)

ben body'ye yeni başladım. 20 gün falan oldu başlayalı. 20 gündür nitro tech'in tozunu kullanıyorum çilekli milk shake'li. tadı iğrenç ama 20 günde 2 kilo aldım. şimdi bi arkadaşım Amerikadan getirdiği protein tozunu satıyor "GNC Ampflied Wheybolic Extreme 60" ismi. diğeri bitmek üzere, arkadaştan bunu alıyim mi yoksa ben de bikaç gün sonra Amerikaya gidicem tekrar Nitro Tech ürününden mi alıyim?

pGNC1-5767403dt.jpg
Muscletech-Nitro-Tech-Hardcore-Pro-Series-907gr__34056308_0.jpg

img0014lk.jpg

İlk 20 günden neden toza girdin ? Önce düzgün beslenin , çalışın size fazlasıyla yetecektir.

Protein tozu kullanımı hakkında

Merhaba arkadaşlar.Dün Muscletech Whey Protein'e başladım.3.ayıma girdim vucut geliştirmede.Bir bayan olarak ölçekleri bir erkeğe göre daha mı az tutmam gerekir sonuçta hormonal yapı söz konusu.Hocama sordum 2.5yemek kaşığı sütle 300ml al dedi fakat bana bu biraz fazla geldi.Siz ne dersiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar.Dün Muscletech Whey Protein'e başladım.3.ayıma girdim vucut geliştirmede.Bir bayan olarak ölçekleri bir erkeğe göre daha mı az tutmam gerekir sonuçta hormonal yapı söz konusu.Hocama sordum 2.5yemek kaşığı sütle 300ml al dedi fakat bana bu biraz fazla geldi.Siz ne dersiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Sanırım tercih ettiğiniz ürün Muschletech Nitrotech

Üçüncü ayında spor yapan bir bayan olarak neden Mushletech Nitrotech tercih ettiğiniz ?

Bu ürün içerik açısından en fazla kimyasal madde barındıran protein tozunda başı çeker...

Kullanım miktarını sormuşsunuz , hedefleriniz neler , günlük beslenmeniz nasıl ? Bunları bilmeden kesin yorum yapmak yanlış olur ..

Sanırım tercih ettiğiniz ürün Muschletech Nitrotech

Üçüncü ayında spor yapan bir bayan olarak neden Mushletech Nitrotech tercih ettiğiniz ?

Bu ürün içerik açısından en fazla kimyasal madde barındıran protein tozunda başı çeker...

Kullanım miktarını sormuşsunuz , hedefleriniz neler , günlük beslenmeniz nasıl ? Bunları bilmeden kesin yorum yapmak yanlış olur ..

Sultanmehmed muscletech whey protein nitrotechten farklı bir protein(muscletechin sitesinde gözükmüyor).Kaldıki bu sporda 3.ayında olan bir sporcu için (heleki bayan bir sporcu için)gereksiz bir supplement.Protein tozuna 6-8 aydan önce başlanılmamalı diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Ben uzun zamandır spor yapıyordum. Yaz tatili girince biraz gevşedim ama 1 aydır çok sıkı spor yapıyorum. Her gün spor salonuna gidiyorum. 2 saat ağırlık çalışması yapıyorum 30dk da kardiyo yapıyorum. Ama kaslarımda kuvvet artışı olsada hacim olarak bir gelişme göstermiyor.

Günlük olarak protein ihtiyacımı 3 yumurta ve 150 gr etten karşılıyorum. Sanırım bu da baya az oluyor.

Katkı maddesi az olacak şekilde neler kullanmamı tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,

Ben uzun zamandır spor yapıyordum. Yaz tatili girince biraz gevşedim ama 1 aydır çok sıkı spor yapıyorum. Her gün spor salonuna gidiyorum. 2 saat ağırlık çalışması yapıyorum 30dk da kardiyo yapıyorum. Ama kaslarımda kuvvet artışı olsada hacim olarak bir gelişme göstermiyor.

Günlük olarak protein ihtiyacımı 3 yumurta ve 150 gr etten karşılıyorum. Sanırım bu da baya az oluyor.

Katkı maddesi az olacak şekilde neler kullanmamı tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim

1 aydır aralıksız her gün spor yapıyorsun ...
Ağırlık çalışman 2 saat ..
30 dk da cardiyo yapıyorsun ... Toplam iki buçuk saat eder...
Günlük aldığın protein 50 gr civarı ..

Sonra da gelişemiyorum diyorsun ...
üstüne bir de katkı (!) maddesi mi kullanmak istiyorsun ?

Hadi forumu biraz araştır bakalım , bu yazdıklarımız kaç yüz kere yazılmış ???

1 aydır aralıksız her gün spor yapıyorsun ...
Ağırlık çalışman 2 saat ..
30 dk da cardiyo yapıyorsun ... Toplam iki buçuk saat eder...
Günlük aldığın protein 50 gr civarı ..

Sonra da gelişemiyorum diyorsun ...
üstüne bir de katkı (!) maddesi mi kullanmak istiyorsun ?

Hadi forumu biraz araştır bakalım , bu yazdıklarımız kaç yüz kere yazılmış ???

Yediğim herşey deki protein hesabını yapmam imkansız. Yazdığım sadece protein olsun diye + olarak yediğim besinler. :mad:

Katkı maddesi kullanmak istediğimi söylemedim. Protein supplementlerinin içinde çok çeşitli katkı maddeleri var. Ben en saf ve doğal olanı sormuştum!!!

Ayrıca forumu okuyorum. Bilmediğim bir çok şeyi öğreniyorum. Okuldaki spor salonuna gittiğim için bu konuda pek ilgilinenler olmuyor.

Sanırım buraya da sormak da hata etmişim... kafa_

Ayrıca insanlar her şeyi doğuştan öğrenemez. Sormak ve araştırmak gerekiyor. Ben de sadece genel olarak bi görüş almak istedim.

Hem bu forumda o kadar çok bilgi var ki herkes farklı bir şeyler soruyor ve ona göre cevap alıyor.

Son düzenleme:
Yediğin herşeydeki protein hesabını yapmıyorsan , bu sporu hiç yapma...
Bu spor yediğin her lokmanın hesabını yaparak yapılır ...

Supplementlerin içinde daha doğal olanı diye bir şey yok...

Forumu ne kadar okuduğun ;
Aralıksız her gün 2 saat ağırlık antremanı ve 30 dk da cardio yapmandan belli ...

İnsanlar her şeyi doğuştan öğrenemez ama unutma ki yine aynı insanlar , daha önce bir çok kez cevaplanmış sorulara da cevap vermez...

En sonunda ise kendin özetlemişsin zaten , forumda o kadar bilgi var ki , senin sorduğun soruların cevapları fazlasıyla var ..

Umarım anlamışsındır , daha fazla off topic yapma...

Arkadaşlar ben 1-1.5 aydır optimum %100 Gold Standart double rich chocolate kullandım. İlk denememdi bu kesinlikle memnun kaldım fakat acaba daha ötesi var mı bilmediğim için farklı bir şey denemek istiyorum. zaten aşırı olmasa da yağlıyım ve şuan bir diyet dönemindeyim besinimi fazla tutamıyorum o yüzden gaspari bsn gibi ürünlerini bulk dönemine uygun olduğu için esgeçtim ve şuan da muscle tech nitro tech hardcore pro almayı düşünüyorum fakat size danışmak istedim öncelikle yağlandırma konusunda optimumdan farklı mıdır? birisi 1.5 g yağ içerirken birisi 1 gr yağ içeriyor arada çok fark yok fakat şeker oranı da önemli tabi.. sizce optimuma devam mı etmeliyim yoksa muscle techi denemeli miyim?

Bunun yanında, tad olarak optimum rich chocolate aşırı beğenmesem de suyla tüketiminde hiç sıkıntı olmuyordu shakerla hemen karışıyordu. muscletech de bu durum nasıl? Ve aroma olarak ne önerirsiniz?

Şimdiden değerli cevaplarınız için çok teşekkürler...

Acaba zevkle içebileceğim fiyatına göre zengin içerikli whey önerebilirmisiniz ? 2,3 kg hardline bitirdim. Suyla tüketince tadı kötü oluyordu. Arkadaştan 1 ölçek whey optimum aldım onunda tadı berbattı.

Acaba zevkle içebileceğim fiyatına göre zengin içerikli whey önerebilirmisiniz ? 2,3 kg hardline bitirdim. Suyla tüketince tadı kötü oluyordu. Arkadaştan 1 ölçek whey optimum aldım onunda tadı berbattı.

tad olarak myfusion u başarılı buluyorlar genelde , fiyat olarak da felan değil gibi...

ben ultimate nutrıon prostar çikolata kullanıyorum. tadı çok hoşuma gidiyo. bide özellikle üzüm suyuyla karıştırınca mükemmel bi tat oluşuyo. her çalışma sonra onu içmek için sabırsızlanıyorum bile diyebilirim.

optimum tadı en hafif hiç baymıycak tozların başında gelir
ayrıca çoğu protein tozu su ile alışana kadar güzel gelmez süt ile güzel olur hem suyla içiyim hem güzel olsun diosun eyw. ama optimum a igrenc diosan başklarını deneme bile :)

ben myofisuon kullanıorm tadı optımumun en az 4 katı daha yogun ve tatlı :)

Back
Yukarı