protein tozu çözünmüyor

arkadaşlar ben hocamdan GNC nin protein tozunu aldım 1 kilogram 1 ay yeter dedi ölçek olarak 1 yemek kaşığı kullanıyorum 300 ml süte.. ama ne sütte nede suda çözünmüyor bu lanet toz :Dböle topak topak oluyor bardagın üstünde birikiyor içmesi gerçektende çok zor oluyor...benmi yanlış yapıyorum yoksa sorun tozdanmı kaynaklanıyor :(

yok hocam kutudan doldurdu bana ayrı bir kutuya 2.5 kiloluktan 1 kilo aldım bana 1 kilo eter diye 1 aylık oda ölçek olarak yemek kaşığı kullandırtıyor herkese,shaker kullanmama rağmen topaklanma hala oluyor

ben ilk weider kullanmıştım o kaşıkla bile çok rahat çözünüyordu şimdi çok iyi bir fiyat anlaşması yaptım 110 milyona 1 kilo protein tozu 100 tablet amino 200 gr creatine aldım o yüzden keşke almasaydım protein tozu çok gıcığıma gitti valla kaç gündür onla cebelleşiyorum bardaktaki bütün tozları mideye indiricem diye :):)

gnc çok iyi karşımıyordu hatırladığım kadarıyla kaşıkla olacak gibi değil shaker veya pet şişe benzeri bir şey şart. ama shaker da da karışmıyorsa tozda sorun olabilir. bu arada 2.5 kiloluk gnc whey yok ki gnc olduğuna emin misin başka kutu falan diyorsun.

Back
Yukarı