Protein Tozu ACİL YARDIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oxbow11

Üye
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar direk soruma geçmek istiyorum Optimum gold standart Whey aldım.
Protein tozu kullanımı en yaygın şekilde Antrenmandan hemen sonra alımı herkesin bildiği gibi fakat ben antrenmandan 30 dk önce ve hemen sonra alıyorum
bazıları fazla gelecegını söylüyor günde 1 defa antrenmandan sonramı almalıyım sizce ve ya uyguladıgım gibi 30 dk antrenmandan önce ve sonra şeklinde devam mı etmelıyım ve diğer sorum şu antrenman yapmadıgım günlerde whey almalımıyım alıcaksam hangi zamanda almalıyım ara öğünde mi sabah mı yatmadan önce mi ???
Teşekkürler...

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link: https://www.bodyforumtr.com/threads/protein-tozu-hakkında-her-Şey.131409/

Arama Kelimeleri : protein tozu , protein tozu kullanımı

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı