"Protein Tozu, Creatin ve L-Carnitine" Birlikte Kullanımı

Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık 5 yıldır bölük pörçük yaptığım bu sporu son 8 aydır aralıksız yapıyorum ve şu anda Protein Tozu ve Creatin kullanmaktayım, vücudum genel olarak iyi durumda, fakat bel bölgemdeki ve karın kaslarımın üzerindeki yağları gösterebilmem için L-Carnitine kullanmaya karar verdim. Bu 3 maddeyi aynı anda kullanmamın bir sakıncası olur mu, yoksa Creatin'e bir süre ara mı vermeliyim arkadaşlar.

Ek bilgi: Boy: 1.77, Kilo: 75
Cardio yapıyorum ve kilo verme amaçlı bir diyet programına girmek istemiyorum çünkü şu an kas takviyesi yapmaktayım, daha fazla yağlanmamam için uygun bir şekilde besleniyorum, amacım eskiden olanları azaltmak.

Teşekkürler...

bende boyle bir soru sorulmusmu yoksa ben sorayım mı diye düşünmüştüm, hocalarımızdan birisi konu hakkında bizi bilgilendirirse çok sevinirim.

Kreatin su tutar.Su tutulmasıda definasyon için iyi değildir.Seni define yağsız göstermez.Definasyn döneminde kreatini kesmelisin

peki gözle gorulecek kadar bir yaglanma yaparmı, ozellikle bel bolgesinde... kreatin kullanırken hafif bir diet yaparak vucutta su tutmasının veya yaglanmanın onune gecilebilir miyiz ?
saygılar

Muscle&Fitness dergisinin bu sayısında bir araştırmada CLA-Kreatin-Protein tozu kullanımı hakkında araştırma yapmışlar ve 3 gruba ayırmışlar sonuç daha yağsız kas kütlesi olmuş diğer gruplara göre. L-Carnitine de bu etki söz konusu olur mu bilemem.

Creatine kullanımı tabiki vücütta su tutar ancak bu ayda definisyano girecek değilsin sanırım. Yağ oranını düşürene kadar protein tozu creatine l carnitine kullanabilirsin.

Yağ oranını istediğin yüzdelere çektinten sonra creatini keserek vücuttaki fazla suyuda atarsın bu şekilde daha iyi olabilir.

Back
Yukarı