ErbakanHoca
Üye
Arkadaşlar s.a
günümüzde tüm protein tozları aromalı ve bazıları gerçekten mükemmel özellikle bazı çilekli muzlu çikolatalı aromalar...
Bu aromaya sahip protein tozlarını süte ekleyerek Nefis Supangleler,İrmikli Tatlılar,Pudingler,Muhallebiler yapabiliriz ve Hem tatlı yemiş olur hem de Protein Bombası yemiş oluruz...
Ama Bu işlem esnasında yani süt ile Protein tozu kaynatılırken,İçeriğindeki Protein değeri kaybolur mu?
Yani protein tozunun protein değeri sütle kaynarken düşer ya da tamamen kaybolur mu?
Korktuğum nokta bu ama hiçbir protein tozunun üzerinde ısıtarak kaynatarak tüketmeyiniz yazısına rastlamadım.
Bilgili arkadaşlarımız bu konuda bize yardımcı olabilirler mi acaba?
günümüzde tüm protein tozları aromalı ve bazıları gerçekten mükemmel özellikle bazı çilekli muzlu çikolatalı aromalar...
Bu aromaya sahip protein tozlarını süte ekleyerek Nefis Supangleler,İrmikli Tatlılar,Pudingler,Muhallebiler yapabiliriz ve Hem tatlı yemiş olur hem de Protein Bombası yemiş oluruz...
Ama Bu işlem esnasında yani süt ile Protein tozu kaynatılırken,İçeriğindeki Protein değeri kaybolur mu?
Yani protein tozunun protein değeri sütle kaynarken düşer ya da tamamen kaybolur mu?
Korktuğum nokta bu ama hiçbir protein tozunun üzerinde ısıtarak kaynatarak tüketmeyiniz yazısına rastlamadım.
Bilgili arkadaşlarımız bu konuda bize yardımcı olabilirler mi acaba?