Protein tozu hakkında soru ve Body'siz kas yapma (yaş 14)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnCer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dnCer

Üye
Öncelikle merhaba ben 14 yaşındayım 3 yıldır karate yapıyorum krav maga falanda yapıcam bahara doğru Protein tozu aldım SNI Pro Whey 30 gr harcore şimdi body yapmadan dövüş sporu yaparak bunun etkisi olurmu protein tozunun biraz kas yapmak istiyorum çünkü evde ara sıra dumbell'larla fitness yapıyorum annem hareketleri falan gösteriyor pilates hocası annemde :D bu aldığım protein tozu iyimidir vede body yapmadan kullanırsam bu protein tozunu kas yapmamda yarcımdı olurmu evden çıkmadan direk içsem protein tozunu suyla yaklaşık 10 dakkada spor salonunda 5 dakka üstümü giyinsem ilk 5-10 dakkada ısınma hareketleri falan etkisi olurmu? çok soru sordum ama :D
Bu arada haftada 3 kez spor yapıyorum pazartesi çarşamba cuma 19:00-20:00

Son düzenleme:
bu aşamada sana gerekmıyor daha yenısın yapıcagın harketler zaten agır bır çalışma olmadıgı ıcın normal besınlerle proteın ıhtıyacını karsılarsın

İnsanlar yıllarca onlarca kilonun altına giriyor, bunların yanında kutu kutu protein tozu kullanıyor, sen dövüşerek vücudum bu tozu işler mi diye soruyorsun. Gerek yok arkadaşım, parana yazık.

Şimdi protein tozunu kullandığım zaman etkisi olurmu yoksa yağ olarakmı birikir sadece

paranı çöpe atmış olursun gereğinden fazlada almış olursan yağ olarak depo edılır vucuda fazladan ne alırsan yağ olarka depolar.

Sağlam bi sporun,beslenmen ve dinlenmen olmadığı sürece gerisi hikaye arkadaşım. :)

Bu arada bu forumda okudum. Çok masturbasyon yapıyorsan protein tozu kullanıcaksın falan gibisinden ben çok yapıyorum

Protein tozlarının içinde anabolizan olduğundan dolayı çok tehlikeli bir iş yaptığın. 14 yaşında gelişen vücuda anabolizan girmemesi lazım. Gerçi bence hiçbir vücuda girmemesi lazım.

Türkiye de satılan tüm protein tozlarında anabolizan var ama yurtdışındakileri bilmem.

Yarım bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin.

Bu arada bu forumda okudum. Çok masturbasyon yapıyorsan protein tozu kullanıcaksın falan gibisinden ben çok yapıyorum

sprem hücreleri protein ve daha birçok vitaminden oluşur.eğer vucutta protein kalmazsa kamyon kaldırsan yine kas yapamazsın.ayrıca vucutta kalsiyumda kalmazsa kemik gelişimin yavaşlar sen kendine hakim ol :D

Yarım bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin.

Protein tozlarının içinde anabolizan olduğu mu yarım; 14 yaşında birinin protein tozuna ihtiyaç duymadığı mı? İlkinin kaynağı Türkiye de bir üniversite labaratuarında yapılmış bir çalışma, ikincisine itiraz edecek olmaz diye sanıyorum, kendi sporculuk geçmişimden de örnek verebilirim gerekirse.

Protein tozlarının içinde anabolizan olduğu mu yarım; 14 yaşında birinin protein tozuna ihtiyaç duymadığı mı? İlkinin kaynağı Türkiye de bir üniversite labaratuarında yapılmış bir çalışma, ikincisine itiraz edecek olmaz diye sanıyorum, kendi sporculuk geçmişimden de örnek verebilirim gerekirse.

link alabilir miyim yazi hakkinda

Anabolik etkiyle anabolizanları karıştırıyorsunuz. Türkiye'ye gelen ürünler çoğu yurt dışından ithal ediliyor zaten. Türkiye'de mi açıp içine anabolizan koyuyorlar ?

Kaynağın paylaşırsanız bizde okumuş oluruz.

paranı çöpe atmayı bırak bnc vucudunada zarar olacak. vücudun onu kullanmadığı için kendi içinde enzimlere ayırmaya parçalamaya atmaya calısacak vücudun boş yere yorulacak..

Öncelikle merhaba ben 14 yaşındayım 3 yıldır karate yapıyorum krav maga falanda yapıcam bahara doğru Protein tozu aldım SNI Pro Whey 30 gr harcore şimdi body yapmadan dövüş sporu yaparak bunun etkisi olurmu protein tozunun biraz kas yapmak istiyorum çünkü evde ara sıra dumbell'larla fitness yapıyorum annem hareketleri falan gösteriyor pilates hocası annemde :D bu aldığım protein tozu iyimidir vede body yapmadan kullanırsam bu protein tozunu kas yapmamda yarcımdı olurmu evden çıkmadan direk içsem protein tozunu suyla yaklaşık 10 dakkada spor salonunda 5 dakka üstümü giyinsem ilk 5-10 dakkada ısınma hareketleri falan etkisi olurmu? çok soru sordum ama :D
Bu arada haftada 3 kez spor yapıyorum pazartesi çarşamba cuma 19:00-20:00
[DOUBLEPOST=1544034766][/DOUBLEPOST]bende 13 yaşındayım protein tozu almayı düşünüyorum ama kaygılarım var haftanin her günü spor yapıyorum yardımcı olun lutfen

Back
Yukarı