protein tozu ictikten sora karacigerde kisa sureli hafif bi agri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaza

Üye
protein tozu ictikten sora karacigerde kisa sureli hafif bi agri hisediyorum bazende bagirsaklarda oluyo normal bisey mi bu ? yada yanlis yaptigim bisey mi var . tesekkurler 1-2corba kasigi sutle iciyorum

protein tozu ictikten sora karacigerde kisa sureli hafif bi agri hisediyorum bazende bagirsaklarda oluyo normal bisey mi bu ? yada yanlis yaptigim bisey mi var . tesekkurler 1-2corba kasigi sutle iciyorum
bence yanlıs yaptıgın bişey yok zaten içlerinde ölcekleri var 1 ölcek kullanacksın tahminmce seninki piskolojik olabilir bide suyla denemeni tavsiye ederim

kurallar gereği açıklayıcı bir başlık seçmelisiniz..bir defalığına başlığınızı güncelliyorum..

Karaciğerinin ağrıdığını nasıl hissediyorsun ?

sag kaburga altinda dalak olmadigina gore karacier agriyo hee ama bazen dalakta agriyo . varmi bi doktor karacier agrisi hissedilmez mi :S ?

karaciğer ağrısı nasıl hissedilir demek normal karaciğer ağrısı çekmeyenler için :)
Bende çekmeiğimden ilk önce inanamamıştım ancak karaciğer ağrısı çekiliyor, evet. Karın ağrısının bir çeşidini sağ böğürde olan ağrıyı falan karaciğer ağrısı çekenler de doktorlarda biliyormuş. Var yani.

Bence durumun normal değil zaza, iyi bir doktora görünmende fayda var. Ama iyi doktor olacak :D

karaciğer ağrısı nasıl hissedilir demek normal karaciğer ağrısı çekmeyenler için :)
Bende çekmeiğimden ilk önce inanamamıştım ancak karaciğer ağrısı çekiliyor, evet. Karın ağrısının bir çeşidini sağ böğürde olan ağrıyı falan karaciğer ağrısı çekenler de doktorlarda biliyormuş. Var yani.

Bence durumun normal değil zaza, iyi bir doktora görünmende fayda var. Ama iyi doktor olacak :D

saol :D iyi bi doktor ariyim ben ozaman :D
dumbelllls

bugun öğlen vücudumda feci şekilde bir alerji basladı ve tüm vucudumu sardı heryerim kabardı korkunç bi görüntü oldu :S gittim iğne yaptılar eve geldim daha beter azdı alerji geri gittim kan aldılar busefer cildiyeye tel açtılar cildiye karaciger ve böbreklere bakılsın dedi ve sonuclarda karaciğer de enzim yüksek çıktı dunde supplementmi nedir ondan içtim 2 kaşık süt ile doktor karaciğerine fazla yüklenmişsin dedi hiç bise alma ve kullanma dedi sanırım o protein tozu karaciğerimi zorladı p.tesi dahiliyeye gidicem kullanmadan önce iyice bi araştırın derim :)

İlk protein tozu almaya başladığımda 1-2 hafta bendede olmuştu aynı ağrı psikolojik mi acaba dedim kendime.Sonra geçti çok şükür.

bana psikolojik gibi geldi . yani doktora tabiki görünün ama insanlar supp.lere öcü muamelesi yaptığı için bişey olmasını bekliyolar yıllardır protein tozunu un gibi aminoyu leblebi gibi kullanan var :D ama geçmiş olsun ne diyelim

Back
Yukarı