Protein Tozu Kullanıp bırakınca ?

Herkese iyi günler birşeyi merak ediyorum bugün salonda abiyle bir muhabbetim oldu. protein tozunu sordum bana verdiği cevap ise toz damarları genişletiyormuş bırakıldığı zaman kalp ten gidiyormuşuz ne kadar doğrudur bilen yardımcı olabilirmi?

kalpten gitme gibi bir olay yok tabikide :) damarlarıda içinde arginin oldugundan dolayı genişlettigi dogrudur fakat bu genişleme olağanüstü olmaz.

Ya arkadaşlar böyle seylere kulak asmayın herşeyi doğru yerinden kaynaklarından öğrenin başkalarınıda etkilemeyin

Geçenlerde NatGeo'da steroid ile ilgili bir belgesel izlemiştim. Orada steroidin bile birebir ölüme sebep olduğu hala kanıtlanamadı ancak sık kullananlarda görülen kalpten dolayı erken ölümler şans olamaz diyordu.

Basit bir Protein tozu için bu tip şeyleri konuşmak bile doğru değil. Ama bu işe yeni başlayacakların da en önce öğrenmesi gereken konu da şudur ki; supplementlerden %50'lik bir artış beklememek tamamen hatadır. Sadece takviyedir bunlar. %10 bile değildir belkide ölçülere etkisi.

Sadece TAKVİYE!

Kulaktan doğma bilgiler bunlar kanıtlanmış birşey yok öyle olsa binlerce insan ölürdü.Biraz araştırırsan doğru olmadığını sende göreceksin. :)

Protein tozları hakkındaki şehir efsaneleri eski yunan mitolojisindeki palavraları bile sollamaya başladı.. Ne diyebilirim yaratıcılığımız çok gelişmiş ...

Back
Yukarı