gün içerisinde yoğurt süt ve benzeri gıdaları tüketmeye dikkat ediyorum ama kafam karışmadı değil bir önceki arkadaş bi kadının alabildiği proteini alıyorsun diyoreğer günde 250 gr tavuk ve 2 yumurta yiyip , üzerine de normal besinler "fasulye,yoğurt, peynir,nohut,kepekli ekmek vb" de alıyorsan , "protein açığın yoktur" ...
neticede diğer gıdalardan da " protein "alımı gerçekleştiriyorsun...unutulmaması gereken: "ekmekte, makarnada bile protein olduğu" ...
sorun yok...ancak ,alımı gün içine 3 öğüne yaymaya bak...ya da en azından 2 öğüne sığdır...)
yazlıklarınız dan hiç birşey anlamadım yukarıda söylenen hesaba göre vücut ağırlığının 2 katı buda 150 olarak hesaplanır bende extraları katmazsam 110 gr olduğunu açıkladım 50 gr nerede çıktıo yukarıda yazdığın 2 öğünlük yemek bile değil..vücudunun alabileceği 50 gram protein var orada 2 e bölsen o da taş çatlasa...spor yapmayan kadın doğru bir benzetme.
yazlıklarınız dan hiç birşey anlamadım yukarıda söylenen hesaba göre vücut ağırlığının 2 katı buda 150 olarak hesaplanır bende extraları katmazsam 110 gr olduğunu açıkladım 50 gr nerede çıktı