Protein Tozu Kullanmalımıyım ?

Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım .. Yaşım 21 Ve Spor Salonuna Yazıldım 2 Gündür Fitness Yapıyorum Tabii Önümde Henüz Belli Bir Program Yok Hoca Sadece Göğüs Antremanı Ve Bacak Antremanı Çalıştırıyor Sadece Sanırım Programım Yarın Yazılacak .. Sormak İstediğim Hemen Bir Protein Tozu Almalımıyım Yoksa 1 - 2 Ay Sonramı Almam Gerekir ?? Birde 2 Gündür Gidiyorum Ve Heryerim Çok Ağrıyor Bu İyimidir Kötümü ? :)

weider markasının atletleri ilk 3 ay almayın diyorlar ki bunların amacı senin o protein tozlarını alman yorumu sana bırakıyorum bence gerek yok ama ilk 3 aydan sonra protein ihtiyacını karşılaman için olabilir

Günlük kalori ve makro ihtiyacını nasıl hesaplacağını araştır öğren. Eğer günlük besinlerden aldığın protein miktarı yeterli geliyorsa almana gerek yok.

İlk 1-2 hafta o ağrılar olur baya ağrır. Sonradan hafifliyor o ağrılar,ha şuda var ki 2 ay oldu hala bacak egzersizlerinden sonra 1-2 gün ağrısı devam ediyor hele o Squat yok mu ne stres bir hareket :)[DOUBLEPOST=1511464342][/DOUBLEPOST]
weider markasının atletleri ilk 3 ay almayın diyorlar ki bunların amacı senin o protein tozlarını alman yorumu sana bırakıyorum bence gerek yok ama ilk 3 aydan sonra protein ihtiyacını karşılaman için olabilir

Neden 3 ay ve neden belli bir süre geçmesi gerekiyormuş ? Ayrıca vücut 3 aydan sonra mı proteine muhtaç oluyor ? Mantığı nedir çok saçma geldi.
---
Bu arada eğer kullanmakta olduğun bir ilaç veya karaciğer rahatsızlığın varsa doktoruna danış mutlaka.

1 - 2 Ay Sonra Alırsam Hardline Whey 3 Matrix Alırım Sanırım Yorumlarıda Çok İyi
1-2-3-6 ay çok farketmez. Sadece protein eksiğini tamamlamak için alınan bir de destek ürünü. Önemli olan alacağın miktarı doğru belirleyip mümkün olduğunca toz dışı kaynaklardan alabilmek.
Bende 3matrix salepli kullanıyorum. Sütle yapınca tadı harika oluyor. Yeri geliyor hiç içmiyorum yeri geliyor 2 ölçek alıyorum.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Bu Gün 3.Gün Antremanımıda Yaptım Ama Hoca Halâ Bir Program Vermedi Bana Sadece İlk Gün Öğrettiği Göğüs Ve Bacak Antremanı Var 3 Gündür Aynılarını Uyguluyorum .. Hocaya Değiştirelim Artık Bana Program Ayarlayalım Dedim Program 1 Aydan 1 Aya Ayarlanır Dedi Ama İstersen Değiştiririz Dedi ... Şimdi Bendemi Bir Sorun Var Yoksa Hocadamı ? Kilo ve Yağ Ölçümü Falanda Yapılmadı Direk Giriyorum Antremana Anlamadım

Henüz yenisin ve kaslarının ihtiyacı olan proteini günlük gıdalar ile çok rahat karşılayabilirsin.Belirli bir altyapı olmadan kullanımı gereksiz olur diye düşünüyorum.3-4. aydan itibaren kullanmaya başlayabilirsin fakat beslenmen iyiyse 6. aydan itibaren başlamak daha yerinde bir karar olacaktır.

Back
Yukarı