Protein tozu mu ? amino acid mi ? kreatin mi ? ne ?

yaw bugün gittim body malzemeleri satan bir yere, bana bakan sana gainer verelim diyip furuyor anlamadın ki ? diyom ki bana protein tozu lazım,adamlar gainer + aol öneriyor ne işdir anlamadım.

bu arada gainer çok uygun fiyat. 5 kg nitroful super mass aol da aynı marka

Sakın nitrofull ürünlerini alma.
Forumda konusu var bu markanın.Bende dahil kimse tavsiye etmiyor kullanımını.
Sen bilinen markaların proteininden al.
Hem niye satıcılarla uğraşıyorsunki internetten sipariş edebilirsin.
Sana nitrofull satmaya çalışan şarlatanlardan alışveriş yapma sakın.

baktım ama kimisi övüyor kimisi kötülüyor, karışık yani :) Ama ben "muscletech nitrotech" alıcam.biraz pahalı ama, almışkende işe yarasın yani

baktım ama kimisi övüyor kimisi kötülüyor, karışık yani :) Ama ben "muscletech nitrotech" alıcam.biraz pahalı ama, almışkende işe yarasın yani

Nitrofull sakın alma , içinde zararlı madde olmayabilir ama yararlı maddede yok , kullandım ordan biliyorum.Yeni başlayan herkese başta bu ürünleri satmaya çalışırlar.O fiyatlara yakın fiyatlarla daha iyi ürünleri satın alabilirsin.
3-5 liradan kaçıp kalitesiz ürün kullanmaya , " macera aramaya gerek yok. "

Sana içtenlikle önereceğim protein tozu " Optimum Whey Gold Standart "dır.Al güzel güzel kullan.Tabi ki Protein tozu alınca mucizeler bekleme , yanında beslenmene de oldukca dikkat etmen gerekiyor,seninde bildigin gibi Protein Tozu bir ek besin(supplement) ben body buildingde oldukca yeni sayılırım fakat forumu okuyarak ,araştırarak doğru bilgilere ulaşabiliyorum.Sanada forumu bol bol karıştırmanı tavsiye ederim.

Nitrotech şu an için bence erken yine de sen bilirsin...

ON Whey için bu bağlantıya göz atabilirsin.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/optimum-whey-100-whey-gold-t2283.html

Ayrıca internet üzerinden ürünün Türkiye Distribütörünü bulup rahatlıkla alışveriş yapabilirsin , hem orjinal ürün almış olursun , kafan rahat olur , fiyatıda pahalı sayılmaz.

Saygılar.

Hadi arkadaşlar son bir yorum daha, sipariş edicem geçenki gibi pişman olmayım.

Çünkü fazla araştırmadan biotech gainer aldım faydasını görmedim.

bunda da size danışmadan almak istemiyorum

****** gida distribütörleri.
Google'da arat ****** gida diye bulursun.Oradan al işte güvenilir orası.
Duble Cikolatalının 5 lbs si 145 lira .

teşekkürler cevap için,
ben de zaten ******nın gittigidiyor dükkanından aldım tropikal meyve olanından. ama ben 2 lbs lik aldım şimdilik.Ondan sonra belki 4500 gr olanından bile alabilirim :D

Back
Yukarı