mehmetmehmet
Üye
Arkadaslar merhaba. Ben 8 ay vucut gelistirme yapip 1 sene once biraktim simdi tekrar basladim ve 1.5 ay oldu. GNC Whey protein kullaniyorum, GNC nin bir olceginde 15 gram protein oldugu yaziyor ve farkindayim bu miktar biraz dusuk bu yuzden spordan sonra 1.5 olcek aksam yatarkende yarim olcek aliyorum spor yaptigim gunler yapmadigim gunler sabah 1 olcek ve gercekten agir calisiyorum pestilim cikiyor calismam bittiginde calismamin iyi olduguna sanirim eminim. Size onemli bir sorum olacak dostlarim bilgili biri yardimci olursa gercekten cok sevinirim.. Simdi amino acide baslamayi dusunuyorum fakat yine GNC den almayi dusunuyorum Bunun sebebi Optimum kullanan arkadaslarimin solediginde gore Optimum Universite Arastirmasi ile urun cikartiyormus ve bu bir urune yapilabilecek en hafif onaymis. Saglik bakanligi onayindan gecmemis sizden istedigim Bana onerebileceginiz *SAGLIK BAKANLIGI ONAYLI* bir Protein Tozu Ve Amino Asit varmidir acaba tesekkur ederim ve saygilarimi sunarim..., Bunun disinda kreatin alanlardan faydalarini gordum fakat zararlari yada etkileri ile ilgili bir bilgim yok bir kaynakta Vucut bir miktar kreatin salgilamakta yetersiz olmasina ragmen bu ilac kullanildiktan sonra dogal salgisi dusmekte dendi bunun hakkindada bir bilgi verebilirseniz sevinirim. EGER OZEL MESAJ ATARSANIZ gormem acisindan yada buraya yazarsaniz COK MEMNUN OLURUM bu konuda yardimci olmak icin cok tesekkur ederim alacağım ürünün maksimum sağlık tarayıcılarından gecmis olmasını istiyorum sadece bu kosulda bir protein tozu ve amino asit oneriniz lutfenbench_O