protein tozu ve gainer kullanımı

Herkese merhaba spora başlayalı 1 ay oldu ve 1hafta once whey 3matrix ile pro gainer aldım ikisinide şu anda kullanıyorum gaineri her gün sabah kahvaltıdan sonra 2 olcek ve aksam yatmadan once 2 olcek olmak uzere gunde 4 olcek kullanıyorum ve whey 3 matrix i spordan 45 dk once 1,5olcek spordan hemen sonra 1,5 olcek kullanıyorum bu kullanış şekilleri uygun mudur ?

Herkese merhaba spora başlayalı 1 ay oldu ve 1hafta once whey 3matrix ile pro gainer aldım ikisinide şu anda kullanıyorum gaineri her gün sabah kahvaltıdan sonra 2 olcek ve aksam yatmadan once 2 olcek olmak uzere gunde 4 olcek kullanıyorum ve whey 3 matrix i spordan 45 dk once 1,5olcek spordan hemen sonra 1,5 olcek kullanıyorum bu kullanış şekilleri uygun mudur ?
Aşırı fazla dostum :)

Sadece spordan önce ve sonra alıp geri kalan karbonhidrat proteini besinlerle karşılamalısın

İkisini birlikte nasil alicam ki ? Peki 1olcek sabah kahvaltidan sonra 1olcekte yatmadan once gainer icsem antremandan once ve sonrada protein tozu? 1ayda 7kilo aldim bu arada tozlar olmadan

Dostum gaineri bırak protein tozuna devam et boşa gidiyor para farkındaysan kolaylıkla pirinç lapası, bulgur pilavı v.b dan karşılayabileceğin şeyler :) :)

Back
Yukarı