Protein tozu ve kreatin hakkında tecrübeli arkadaşları bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle selamun aleyküm.Protein eksikliğini ve antreman sonrası 30 dakika için protein tozu almaya karar verdim fakat hangisini aliyim konusunda çok kararsızım.Öncelikle kafamı karıştıran soru sitelerdeki fiyat farkları bazı sitelerde 240 TL olan ürün bazı sitelerde 200 TL bunlarda bi fark var mıdır acaba diye çok kafayı yoruyorum.Öncelikle ilk protein tercihim : ALLSTARS 100% Whey Protein bunu önerdiler fiyatıda uygun ve araştırmalarımda güzel yorumlar aldım max 250 TL olacak şekilde bana kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz protein tozu var mı yazarsanız çok sevinirim.

Kreatin olarak: Hardline Creapure 500 Gr almayı düşünüyorum.Kreatinler hakkında fazla bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim kullandığınız memnun kaldığınız kreatin ürünlerini yazarsanız sevinirim.

Whey ve hardline diyorsunuzda hangileri sürüsüyle whey ürünü ve 3 5 çeşit hardline ürünü var 3matrix hariç hardline kullanmam yarın büyük ihtimal allstar sipariş vericem allstar kullanan kimse yok mu aydınlatacak yada kullanıp işini gören bi whey ürünü, kreatinler pek farketmiyor aralarında değerlerine baktımda hocamda bunu al dedi kreatin hardline creapure 500gr alıcam ama protein tozunda kararsızım hala

Bakıyorum araştırıyorum hiç birine kafa koyamıyorum aklım hep allstarda ürün ile ilgili yorum zaten yok kafam çok karıştı hani ikna olmam lazım kafayı sıyırıcam Çok basit birşeyi büyütüyorum kafamda

Boşver protein tozunu ant öncesi yemek yiyorsan yani aç karnına ant yapmıyorsan ant sonrası için hemen protein almana gerek yok.
Sen alacaksan tek supplement kreatin al

Protein tozuna gerek yok.Ama kreatin, faydalıdır.
Sporcu firmalarının daha fazla protein tozu satmak için uydurdukları yalanlara kanma.
Bu konuda son yıllarda ciddi araştırmalar yapıldı insanlar üzerinde.Spordan sonra 7-8 saat protein almasan bile kas kaybı olmuyor.
Hatta dahası, whey proteinin hemen kana karıştığının da yalan olduğu ortaya çıktı.
Uzun lafın kısası, kreatini al keyfine bak.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : protein tozu kreatin

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı