Protein tozu ve penis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar yeni 17 ime girdim 3 ay bir süre protein tozu kullandım basketbol oynuyorum vg yapıyorum. Ama protein tozu kullandıktan sonra penisimde küçülme ve sola doğru yatık olduğunu farketmeye başladım saçma gelebilir ama bu gerçekten böyle psikolojim bozuldu kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekinmeye başladım bu protein tozu kullandıktan sonra olmaya başladı bazı yerlerdede cinsel organa zarar verebileceği yazıyor ne yapmalıyım bilmiyorum :(

vay a..... 17ine girdin kız arkadaşınla ilişkiye girmeye utanıyosun o.O öyle şey olmaz fakat sen çok oynaşma elleşme pipinle bırak büyüsün

Merhabalar yeni 17 ime girdim 3 ay bir süre protein tozu kullandım basketbol oynuyorum vg yapıyorum. Ama protein tozu kullandıktan sonra penisimde küçülme ve sola doğru yatık olduğunu farketmeye başladım saçma gelebilir ama bu gerçekten böyle psikolojim bozuldu kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekinmeye başladım bu protein tozu kullandıktan sonra olmaya başladı bazı yerlerdede cinsel organa zarar verebileceği yazıyor ne yapmalıyım bilmiyorum :(
Bunun sebebini direk protein tozuna bağlamamalısın bir çok etken olabilir. En iyi cevabı seni muayene ettikten sonra ürologlar verebilir.

vay a..... 17ine girdin kız arkadaşınla ilişkiye girmeye utanıyosun o_O öyle şey olmaz fakat sen çok oynaşma elleşme pipinle bırak büyüsün
gol olur :D[DOUBLEPOST=1431546453][/DOUBLEPOST]ergenlikte oldugun için sürekli ereksüyon halindesin ve bunu normal boyu sanmışsın ereksiyon geçincede küçüldüğünü düşünmüşsün. kız arkadaşın öğretmedimi bunları aaaa

Son düzenleme:
Kardeş kreatin + bcaa al en pahalısından. Suda eritip macun yap. Pipiye sür. O bölgedeki kasları besleyip su tutacak, daha çabuk büyümesini sağlayacak. Fazla hayal kurma bu arada düşer :D

Evet protein tozu cinsel organi etkiliyor. Benimkini buyuttu mesela 18 cm di şuan 35 cm !!! Icine hormon steroid koyjyolar ya ondan oluyo heralde sen sahte toz almssn onlarda ostrojen var kucultuyo pipini. Hedefim 50 cm 50 olunca pipim birakcm tozu. Gecmis olsn sana gercek toz al ama dikkat et pantolonun ic yanina cep yaptir saklayacak yer bulamazsn yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı