Blitz dedi:İkisi farklı klasmanda ürünler. Bence gaz yapmaması ve kana daha hızlı karışması sebebiyle Iso-Tech türü mikrofiltrasyon ile üretilmiş olanları seç. Ayrıca bu tip ürünlerde protein daha yoğun olduğu için aynı miktarda alıyorsan mesela 1 kg iso-tech'de 1kg whey prot.'dan çok daha fazla protein vardır.
Pump Forever dedi:Blitz dedi:İkisi farklı klasmanda ürünler. Bence gaz yapmaması ve kana daha hızlı karışması sebebiyle Iso-Tech türü mikrofiltrasyon ile üretilmiş olanları seç. Ayrıca bu tip ürünlerde protein daha yoğun olduğu için aynı miktarda alıyorsan mesela 1 kg iso-tech'de 1kg whey prot.'dan çok daha fazla protein vardır.
Ancak whey protein urunlerinde carb degerleride yuksek oldugu icin, bence gelisimde daha fazla fayda saglıyor..
ayrıca 1-2 gr yag da mevcut..
ve buyume faktorlerini harekete gecirmesi acisindan bu oranda yagda etkili...
bence whey proteini daha ii bi secim olabilir.. egerki cok fazla bi kilo problemin yoksa
Blitz dedi:Pump Forever dedi:Blitz dedi:İkisi farklı klasmanda ürünler. Bence gaz yapmaması ve kana daha hızlı karışması sebebiyle Iso-Tech türü mikrofiltrasyon ile üretilmiş olanları seç. Ayrıca bu tip ürünlerde protein daha yoğun olduğu için aynı miktarda alıyorsan mesela 1 kg iso-tech'de 1kg whey prot.'dan çok daha fazla protein vardır.
Ancak whey protein urunlerinde carb degerleride yuksek oldugu icin, bence gelisimde daha fazla fayda saglıyor..
ayrıca 1-2 gr yag da mevcut..
ve buyume faktorlerini harekete gecirmesi acisindan bu oranda yagda etkili...
bence whey proteini daha ii bi secim olabilir.. egerki cok fazla bi kilo problemin yoksa
Haklısın pump ama eğer aynı fiyattalar ise bence iso alıp şeker de koyabilir.
XooRSLuG dedi:üniversal amino 1900 ve hardline progain kullaniorum bunlarin yaninda perfect whey pro toz aldim bu ücünü kullanmam herhangi bir sakınca yaratir mi?nasil kullanmaliyim günlük?yardimci olabilir misiniz?
Protein tozun hayırlı olsun.XooRSLuG dedi:peki protein tozuda ismarladim simdi onu nasil kullaniym bunlarla beraber? protein tozuyla braber 7 ser tablet fazla olmaz mi?
ExEcutE dedi:Peki arkadaşlar biliyorsunuzki ben yani başladım yani tekrardan başladım, şuan pek bi vucut yok, benim icin en iyisi n olur ne almalıyım, en hızlı ve güzel gelişimi gerçekleştirebilmek için, günlük güzel yemek yerim sorun değil, ilaçlar içinde yani tozlar ve haplar içinde aylık 250 harcayabilirim sorun degil. ne önerirsiniz?
ExEcutE dedi:L-carnitin veya creatin bunları nerden elde edebiliriz, ben kocaelideyim, ve burda bunları bulabileceğimi zannetmiyorum, internet üzerindenmi almam gerekiyor, yoksa istanbuldan olan ve bunların satıldıgı yeri bilen arkadaş varsa gelip onunla birlikte alabilirim.
ExEcutE dedi:L-carnitin veya creatin bunları nerden elde edebiliriz, ben kocaelideyim, ve burda bunları bulabileceğimi zannetmiyorum, internet üzerindenmi almam gerekiyor, yoksa istanbuldan olan ve bunların satıldıgı yeri bilen arkadaş varsa gelip onunla birlikte alabilirim.