protein tozuna ara verince güçten düşmüşüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denixex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

denixex

Üye
önceden 25kg lık dumbella yaptığım hareketi bugün 20kg ile yapabildim 25 kg 2-3 tekrar anca yapabildim , ayrıca kendimi daha güçsüz ve yorgun hissediyorum , 15 gün ara versem yeter mi protein tozuna yoksa 1 ay falan vermek lazım mı ?

Ben protein tozu , bcaa, kreatin üçünüde aynı anda bıraktım ama antrenmanda veya toparlanma sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım hiçbir zaman. Senin yaşadığın vücudunun o günkü durumu ile ilgilidir , beslenmenle ilgilidir veya psikojiktir.

Ben protein tozu , bcaa, kreatin üçünüde aynı anda bıraktım ama antrenmanda veya toparlanma sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım hiçbir zaman. Senin yaşadığın vücudunun o günkü durumu ile ilgilidir , beslenmenle ilgilidir veya psikojiktir.
ne kadar ara veriyorsunuz hocam siz vücudun dinlenmesi için ?

protein tozuna ara vermek ne ya :D Ara verme konusu bi kreatinde konusuluyodu ki tartismaya açık bi konu hala kimileri yil boyunca kullanilabilir diyor bir de pre workout urunlerinde ayni verim alinmadigindan ara verilmeli deniyor

bir daha kullanmayacak mısınız hocam , neden bıraktınız acaba ?
Evet bir daha kullanmayacağım çünkü gün içinde yeterince kaliteli pro, karbo ve yağ alıyorum. Açıkçası antrenman sonrası acil protein ve günlük kilox2 gram protein alımı bana göre pazarlama stratejisinden başka bir şey değil, kullananlara çamur atacak değilim elbette ama büyük ihtimalle bir daha protein tozu veya aminoasit hiç kullanmayacağım.

@denixex arada bende de oluyor. Gün içerisindeki duruma, enerjiye uyku alımınıza vb. nedenlerden dolayı antrenmanlara güç artışı veya düşüşü yaşanılabiliyor.

Muhtemeken piskolojiktir
Ancak tozda kreatin de varsa buda antremanda az bir guc artisi verebilir

Muhtemeken piskolojiktir
Ancak tozda kreatin de varsa buda antremanda az bir guc artisi verebilir
hocam bugün bench te 72.5 kilodan 6 tekrar anca çıkarabildim acayip moralim bozuldu normalde 92.5 yapardım :( bence bu tozlar gerçekten çok güç katıyor insana , birde araya bayram girdiği için çalışamamıştım 5 gün belki onunda etkisi vardır bilmiyorum[DOUBLEPOST=1412931221][/DOUBLEPOST]
Plasebo etkisi.!!!
hocam bugün doğru düzgün antreman bile çıkaramadım ya , acayip moralim bozuldu , eksiden bastığım ağırlıklardan daha az basmay başladım :(

uzun zamandır kendini çok zorladığın antremanlar yapıyorsan vücut bi anda düşüşe geçebilir bence
bana olmuştu bi çok harekette azımsanmayacak düşüşler yaşamıştım

Proteiin tozunda ara vermek diye birsey yok. Kreatinli wheyse,kreatinsiz devam et.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muhtemelen bayramdaki 5gun etkilemistir seni gecen yaz 20 gun izine ciktim donuste yeni baslamis gibiydim..kisa zamanda toparlarsin kendini..pro tozuyla ilgisi yok..futbolculari dusun 2hafta sakatlansin kendini toplamasi forma girmesi 1ayi buluyor..ayni sey

Back
Yukarı