ne kadar ara veriyorsunuz hocam siz vücudun dinlenmesi için ?Ben protein tozu , bcaa, kreatin üçünüde aynı anda bıraktım ama antrenmanda veya toparlanma sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım hiçbir zaman. Senin yaşadığın vücudunun o günkü durumu ile ilgilidir , beslenmenle ilgilidir veya psikojiktir.
Hepsini aynı anda tamamen bıraktım demek istedim ve 4 aydır da hiçbir supplement kullanmıyorum.ne kadar ara veriyorsunuz hocam siz vücudun dinlenmesi için ?
bir daha kullanmayacak mısınız hocam , neden bıraktınız acaba ?Hepsini aynı anda tamamen bıraktım demek istedim ve 4 aydır da hiçbir supplement kullanmıyorum.
Evet bir daha kullanmayacağım çünkü gün içinde yeterince kaliteli pro, karbo ve yağ alıyorum. Açıkçası antrenman sonrası acil protein ve günlük kilox2 gram protein alımı bana göre pazarlama stratejisinden başka bir şey değil, kullananlara çamur atacak değilim elbette ama büyük ihtimalle bir daha protein tozu veya aminoasit hiç kullanmayacağım.bir daha kullanmayacak mısınız hocam , neden bıraktınız acaba ?
hocam bugün bench te 72.5 kilodan 6 tekrar anca çıkarabildim acayip moralim bozuldu normalde 92.5 yapardımMuhtemeken piskolojiktir
Ancak tozda kreatin de varsa buda antremanda az bir guc artisi verebilir
hocam bugün doğru düzgün antreman bile çıkaramadım ya , acayip moralim bozuldu , eksiden bastığım ağırlıklardan daha az basmay başladımPlasebo etkisi.!!!
Yumurta süt et, chawmerhaba bende fitnes yapiyorum.beslenme bilgisi alabilirmiyim??