Protein tozunu kutusundan çıkarırsam.

Meraba forum üyeleri . Ben ailemden yana sıkıntı çekiyorum bunun için protein tozunu kutusundan bir poşete boşaltırsam besin değeri açısından bi sorun çıkarmı.

Merhaba WKlitcko, benim de bir arkadaşım aynen senin gibi ailesinden gizli bir şekilde kullanıyor. Buzdolabı poşetlerine bölüp odasında kuru bir yerde saklıyor. Kutudaki toza nasıl özen gösteriyorsan poşetteki toza da aynı özeni gösterirsen - ağzını iyi kapatırsan vs.- bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Merhaba,

Kutusu dışına başka bir kaba, poşete vb. koymak yerine gelen protein tozunu geldiği kutuyla birlikte bir sırt çantasında saklamanız bence daha mantıklı olur.
Hem aile üyelerinizin fark etme olasılığı aza indirgenmiş olur, hemde başka yere aktarırsam sıkıntı oluşur mu düşüncesinden kurtulmuş olursunuz.

İyi günler,

bence saklamak daha mantıklı nem ve rutubet besin degerinden çok yapısını bozabilir

saklayacağına annene doğruyu söyle neskuik anne bu de :) . sonuçta çikolatalı süt tozu.

lanet olsun bu televizyona çıkan protein tozunu her türlü takviyeyi kötüleyen hatta bunların direk kalp krizine vs sebep olduğunu söyleyen doktor bozuntusu insanlara malesef aynı durumu bende yaşıyorum yazın 2 ay ailemin yanında kaldığım sürece içtiğim vitamin hapına bile edilen dırdıra bilgisizliğe dayanamayıp hiç bişey içmiyorum. Anlat diyeceksin ama görmüşler işte televizyonda bi kere anlatamıyosun işte yeminle bitanesini elime geçirsem o protein tozu kalp krizi yapıyo kanser yapıyo diyeni...

Dostum nesquik al kutusundakini bi yere boşalt kardeşin falan varsa içir ona koy annene de spora faydalı :D bende böyle yapıcam

Ayak bağlama pek protein tozuna alabiliyorsan doğal al gelişim çağında nedir toz merağı ona verilecek bütçeyle 2 aylık protein ihtiyacını karşılarsın kg ne oranla

Back
Yukarı