protein tozunun kendisini pişirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DKN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DKN

Üye
tozumu şekerinden ve tadından arındırıp sade içmek için biraz araştırma yaptım. şekerin yandığı zaman özelliğini kaybettiğini öğrendim ve 1 ölçeği birşey karıştırmadan katmadan attım tavaya rengi dönene kadar yaktım. içimi acı şekersiz kahve oldu :D protein oranı değişmişmidir herhangi bir zararı olur mu arkadaşlar

abartabiliriz bodybuilding de sınır yok ;) şeker oranı muhabbeti de şu, her içişimden sonra aşırı şeker yüklemesinden bayılacak gibi oluyorum baş ağrısıda yapıyor üstelik. kutuda da 30 gr da 1 gr şeker yazıyo ama tatlandırıcı kaç gramsa artık allah bilir

protein tozundan gelen şekerin sana bi zararı olmaz bence. hatta antrenman sonrası içiyorsan yararlı olur. fazla şeker yüklenmesi demişsin. o zaman antrenman sonrası yediklerini düzenle. protein tozuyla oynama :D

Bu çok tehlikeli !
Proteinlerin tersiyer yapısının bozulması ile değerleri düşer bu tehlikeli değil pişirdiğimiz tavuktada bir miktar gerçekleşiyor fakat protein tozunda bulunan serbest amino asitler yüksek ısıda toksik etkiye hatta biraz şansın varsa prion dediğimiz psikopat moleküllere dönüşebilir (tabii ki patojen olma ihtimali çok düşük) bu riske girme derim fazla bir tecrübem yok fakat arkadaşların belirttiği 20 kaloriden bir şey olmaz aşırı şeker değil tatlandırıcı olarak kullanılan maddelere bak aspartamlıları kullanma sağlık açısından önerim bunlardır

hocam orası öylede aslında ben şekeride geç tatlandırıcısı da olmayan toz istiyorum. saf olucak. öyle bir toz yok ama araştırdığım kadarıyla yurtdışında varmış sanırım. bu konuda bilgin var mı

Hardline Hipro IsoWhey Naturel 1400 Gr - https://www.supplementler.com/urun/hardline-hipro-isowhey-naturel-1400-gr-5675

Al kardes natural tatsiz tuzsuz 25graminda 24gr protein. Nasil iciceksin merak ediyorum :D[DOUBLEPOST=1466812036][/DOUBLEPOST]
Hardline Hipro IsoWhey Naturel 1400 Gr - https://www.supplementler.com/urun/hardline-hipro-isowhey-naturel-1400-gr-5675

Al kardes natural toz. Tatlandirici seker aroma laktoz vs hic yok. 25graminda 24gr protein. Nasil iciceksin merak ediyorum :D

Back
Yukarı