protein tozunun meyve suyu içinde beklemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wolf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wolf

Üye
Merhaba

benim bir sorum olacak.antreman süresi içerisinde (yol+antreman süresi yaklaşık 2 saat) meyve suyu içerisine karıştırılacak whey herhangi bir bozulma vb.yaşarmı.ben shaker içerisinde meyve suyu ve whey'i karıştırıp antremana gidiyorum ve antremandan hemen sonra içiyorum.bu doğru bir yöntem midir

valla bende sütle beraber progainer kullanıyorum sütü evde çıkmadan 5dk once hazırlıyorum .. bi daha 1.5 saat sonra içiyorum shaker 'ın içinde yalnız son 2 gundur bi acı tat vermeye başladı anlamadım :S

çoğu zaman yaptığım şeydir. ya üzüm suyu ile ya da light süt ile karıştırıp öyle giderim. çantadan bir de içecek için kutu taşıyacak yerim yok.
şu ana kadar hiç sorunla karşılaşmadım...ne tat bozulması ve gastronomik bir problem çıkmadı.

çoğu zaman yaptığım şeydir. ya üzüm suyu ile ya da light süt ile karıştırıp öyle giderim. çantadan bir de içecek için kutu taşıyacak yerim yok.
şu ana kadar hiç sorunla karşılaşmadım...ne tat bozulması ve gastronomik bir problem çıkmadı.

eyvallah o zaman devam :-)

asla yapılmaması gereken birşey.
10 dk bile bekletmeyin.

hem protein hem karbonhidratı bol sıvı; bakterilerin en sevdiği bileşim.
etkinliğini düşürmesini bir kenara bırakıyorum ciddi sağlık sorunu yaratabilir.
Bugune kadar görülen bir sağlık problemi yaşamamış olmanız ilerde yaşamayacağınızın garantisini veremez.

Son düzenleme:
Back
Yukarı