protein tozunun yaptığı koku

car_26

Üye
sabahları aç karnına içiyorum.bağırsaklarım acayip kokuyor 3. kutum ve 3ündede aynı sorun oldu.suyla karıştırıp içiyorum bunu önlemek için şunla karıştır iç diyebileceğiniz bişey varmı acaba ? afedersiniz icinde kedimi öldü derler ya ayni o hesap..

Cok fazla yapabilecegin birsey yok. Gaz yapiyor bunyeye gore ve tabi ki de koku.

Bağırsaklarım kötü kokuyor dersen bağırsaklarını nasıl kokladın derim, dışkım dersen daha net olur :)

Aldığın doz? kullandığın marka?

Bağırsaklarım kötü kokuyor dersen bağırsaklarını nasıl kokladın derim, dışkım dersen daha net olur :)

Aldığın doz? kullandığın marka?
düzeltiyim en iyisi :)
şuan gaspari probiotic kullanıyorum sabah 1 ölçek antremandan sonra 1 ölçek.sabah kahvaltıdan sonra alsam olurmuki boş mideyle içince böyle bi yanetki yapıyor.

düzeltiyim en iyisi :)
şuan gaspari probiotic kullanıyorum sabah 1 ölçek antremandan sonra 1 ölçek.sabah kahvaltıdan sonra alsam olurmuki boş mideyle içince böyle bi yanetki yapıyor.

yurt dışında kimse gasparinin probiotic serisindne memnun değil büyük çoğunluk ishal ettiği söylüyor

yurt dışında kimse gasparinin probiotic serisindne memnun değil büyük çoğunluk ishal ettiği söylüyor
sabah aç karnına içince çok tereffuratı var bunun bağırsakları çok yumuşatıyor sabah ishal gibiydim bende.antremanı daha iyi çıkardım bugün ama böyle bi sorunu var bi taraftan çok iyi bi taraftan çok kötü

Back
Yukarı