1 ay öncesinden Afrika'dan getirtilip büyük özveriyle balkonda muhafaza edilen 13 derecelik suyla içiyorum wheyimi
1 ay öncesinden Afrika'dan getirtilip büyük özveriyle balkonda muhafaza edilen 13 derecelik suyla içiyorum wheyimi
besin değerlerini öldürebilecek sıcaklıktaki suyu içersen muhtemelen yemek borun ve iç organların yanar.hemde besin değerleri sıcakta ölüyor diye duydum.
tam yazıcakdım 2shae zaten cevabı vermiş. ya boşlukdanmı acaba bu sorular diye düşünüyorum... bu kadar titiz olmayın santigrat ayarı bırakın kalsın bune ya... ne proteinmiş sadecebu başlık için söylemiyorum bu tip başlıklar sık açılır oldu bu kadar takıntılı olmayalım. DİK KAFAYA HÜPLETO YOLUNU BULUR...
günlük kullanımda çok önemli bir detay değil. ama post workout için, her ne kadar soğuk içmek daha lezzetli gelse de, ılık bir sıvıyla içmek daha doğru.
midenin, iyi bir sindirim için belli bir sıcaklıkta olması lazım. antreman sonrası da acil protein ihtiyacınızın olduğunu düşünürseniz, buz gibi bir shake ile sindirimi durdurmak istemezsiniz.