Protein tozunuzu hangi sıcaklıkta ki sıvı ile tüketiyorsunuz?

Protein tozunuzu hangi sıcaklıktaki sıvı ile tüketiyorsunuz?

• Total voters
    11
Arkadaşlar bugün kafama dank eden bir soru bu:) protein tozunuzu hangi sıcaklıktaki sıvılar ile tüketiyorsunuz? ben soğuk tüketmeyi tercih ediyorum, hem daha leziz oluyor hemde besin değerleri sıcakta ölüyor diye duydum. Acaba sizin görüşlerinizneler?

Soguk suyun metabolizmayı hızlandırdıgını duymustum, 'içilen 6 bardak buzlu su 300 kcal fazladan yaktırır ' şeklinde...ne kadarı dogrudur bilemiyorum,ben twınlab kullanıyordum kullanım şeklı kısmında soguk su ile tüketin diyor.bende öyle yapıyordum...

Soğuk su veya süt ile içimi daha hoş oluyor ama kışın soğuk sıvı ile tüketemeyiz (etkilenmeyen arkadaşlar hariç). Sonra boğaz şişer.
Ben gerçi yazında soğuk içemiyorum. Oda sıcaklığı su ile whey pek hoş olmuyor.

tam yazıcakdım 2shae zaten cevabı vermiş. ya boşlukdanmı acaba bu sorular diye düşünüyorum... bu kadar titiz olmayın santigrat ayarı bırakın kalsın bune ya... ne proteinmiş sadecebu başlık için söylemiyorum bu tip başlıklar sık açılır oldu bu kadar takıntılı olmayalım. DİK KAFAYA HÜPLET ;) O YOLUNU BULUR...

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer:Supplement Günlüğü

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

tam yazıcakdım 2shae zaten cevabı vermiş. ya boşlukdanmı acaba bu sorular diye düşünüyorum... bu kadar titiz olmayın santigrat ayarı bırakın kalsın bune ya... ne proteinmiş sadecebu başlık için söylemiyorum bu tip başlıklar sık açılır oldu bu kadar takıntılı olmayalım. DİK KAFAYA HÜPLET ;) O YOLUNU BULUR...

Kimsenin kafasına silah dayamadım cevap yazsın ya da konuyla ilgilensin diye. e bu kadar gereksiz bulduysan neden vakit ayırıp cevap yazdın merak içerisindeyim? ayrıntıya dikkat ediyorum evet ve sanırım bu özelliğim içinde kimseye hesap vermek zorunda değilim. titiz veya takıntılı olmam kimsenin haklarına saygısızlık değildir.. iyi günler..

günlük kullanımda çok önemli bir detay değil. ama post workout için, her ne kadar soğuk içmek daha lezzetli gelse de, ılık bir sıvıyla içmek daha doğru.

midenin, iyi bir sindirim için belli bir sıcaklıkta olması lazım. antreman sonrası da acil protein ihtiyacınızın olduğunu düşünürseniz, buz gibi bir shake ile sindirimi durdurmak istemezsiniz.

günlük kullanımda çok önemli bir detay değil. ama post workout için, her ne kadar soğuk içmek daha lezzetli gelse de, ılık bir sıvıyla içmek daha doğru.

midenin, iyi bir sindirim için belli bir sıcaklıkta olması lazım. antreman sonrası da acil protein ihtiyacınızın olduğunu düşünürseniz, buz gibi bir shake ile sindirimi durdurmak istemezsiniz.

aynısını söyleyecektim
en hızlı sindirim için oda sıcaklığı(veya birkaç derece fazlası) uygundur

Back
Yukarı