Protein ve Karbonhidat Alımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Wallchot

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 ay gainer kullandım ve 3-4 kilo aldım fakat gainerin 1/3 ü kaldı şimdide protein tozuna başlayacağım idmandan önce gainer idmandan sonrada protein tozu kullansam zararı olur mu ciğerlere çok mu yüklenmiş olurum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
bu arada gainerin markası mass tech protein tozunu henüz almadım

sağlık açısından sıkıntı olurmu aydınlatırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 ay gainer kullandım ve 3-4 kilo aldım fakat gainerin 1/3 ü kaldı şimdide protein tozuna başlayacağım idmandan önce gainer idmandan sonrada protein tozu kullansam zararı olur mu ciğerlere çok mu yüklenmiş olurum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
bu arada gainerin markası mass tech protein tozunu henüz almadım

sağlık açısından sıkıntı olurmu aydınlatırsanız sevinirim
Bana kalırsa hayır, ama şöylede yapa bilirsin, Gaineri sabah aç karnına al, protein tozunu antreman sonrası, antreman öncesi (1-2 saat önce) Komples Carblarla depola ki antremanda BOOOOM! gücünü hiset ! :D

Bana kalırsa hayır, ama şöylede yapa bilirsin, Gaineri sabah aç karnına al, protein tozunu antreman sonrası, antreman öncesi (1-2 saat önce) Komples Carblarla depola ki antremanda BOOOOM! gücünü hiset ! :D
Müdür sağlık açısından sıkıntı yaratmaz degil mi?? Gainer + protein tozu

Müdür sağlık açısından sıkıntı yaratmaz degil mi?? Gainer + protein tozu
1/3 kaldı dıyorsun, birşey olmaz. Peş peşe almicaksın. Tabi ben doktor değlim, veya bütün supplemntleri kulanmadım ama benim düşüncem budur. Bekle diyer arkadaşların yorumlarını al, biraz daha araştır ila bulucaksındır aradığın cevabı

Protein tozu antrenman dan önce alınmaz rahatsız eder bende kullanıyorum antrenman dan sonra kullan çünki ağır kas yıkımini önlüyor ciger falan dusuncek olursan ben 5 yıldr kullaniyrm bişey yok

Protein tozu antrenman dan önce alınmaz rahatsız eder bende kullanıyorum antrenman dan sonra kullan çünki ağır kas yıkımini önlüyor ciger falan dusuncek olursan ben 5 yıldr kullaniyrm bişey yok
Bende oyle yapicam ama idmandan önce gainer alsam
Hem protein tozu hem gainer ağır olur mu

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri : protein böbrek ciğer

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı