Protein Waffle tarifi - 27 gram protein - FitYemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan germel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

germel

Üye
Merhaba arkadaşlar, proteinli waffle tarifimi aşağıda linkini verdiğim videoda anlattım.Waffle sevip de yüksek kalorisinden dolayı yiyemeyenler için faydalı bir tarif olduğunu düşünüyorum.

Afiyet olsun, herkese bu sporda başarılar dilerim.

iyiymiş

ha bu eleman sen miydin :D ben de internetten görüp paylaştın sandım :D ellerine sağlık :) eğer fazla dan yapıp ta yanına arkadaş istersen hiç çekinme çağır :D :D :D

Protein tozunu waffle karışımına koysanız daha iyi olurdu. Isıya dayanıklı bir madde sonuçta, pişirilerek de yenebiliyor. Ben içine koyuyorum genelde çikolatalı protein tozunu yulaf yerine, üzerine fıstık ezmesi sürüyorum sonra waffle'ın. Harika oluyor, tavsiye ederim.

Protein tozunu waffle karışımına koysanız daha iyi olurdu. Isıya dayanıklı bir madde sonuçta, pişirilerek de yenebiliyor. Ben içine koyuyorum genelde çikolatalı protein tozunu yulaf yerine, üzerine fıstık ezmesi sürüyorum sonra waffle'ın. Harika oluyor, tavsiye ederim.
Evet dediğiniz gibi de yapılabilir, tercih meselesidir.Dışarıda satılan waffle'lara benzetmeyi amaçladım, o sebeple taban ve süslemeyi birbirinden ayırıp protein tozunu çikolata kreması yapmak için kullandım :)

Back
Yukarı