Proteinli diyet Tatlı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gwindor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gwindor

Üye
light yoğurt(100gr)
çikolatalı whey protein tozu veya ne aromalı kullanıyosanız (yarım ölçek)
Bal(bi çay kaşığı)
muz (1 adet)

öncelikle muzu keyfinize göre dilimleyin nası seviyosanız ve çukur bi tabağa koyun ardından light yoğurt,whey ve balı bi kasede iyice karıştırın ve kestiğiniz muzun üstüne dökün.

ben çok lezzetli buluyorum ve yatmadan 1 saat kadar önce uykuda vücudum zayıf düşmesin diye yiyorum.

toplamda aşşağı-yukarı 200 kalori 2.1 yağ ve yaklaşık 17 protein.

Afiyet olsun.

Lezzetli gözüküyor ancak bir yanlışınız var;

Eğer bu bir diyet tatlıysa, yani zayıflayan arkadaşlarımıza tavsiye ediyorsanız ve siz de bu amaçla tüketiyorsanız, yatmadan önce yenmemelidir. Tarifinizdeki muz ve bal basit şeker kaynakları. Yatmadan önce karbonhidrat, şeker tüketilmez, yağlanmaya neden olur. Bu tatlının sabahleyin veya antreman sonrası tüketilmesi daha uygun olabilir.

Benzeri bir tarif için bonatschi ve diğer arkadaşlarımızın yorumlarını şu başlıktan okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Lezzetli gözüküyor ancak bir yanlışınız var;

Eğer bu bir diyet tatlıysa, yani zayıflayan arkadaşlarımıza tavsiye ediyorsanız ve siz de bu amaçla tüketiyorsanız, yatmadan önce yenmemelidir. Tarifinizdeki muz ve bal basit şeker kaynakları. Yatmadan önce karbonhidrat, şeker tüketilmez, yağlanmaya neden olur. Bu tatlının sabahleyin veya antreman sonrası tüketilmesi daha uygun olabilir.

Benzeri bir tarif için bonatschi ve diğer arkadaşlarımızın yorumlarını şu başlıktan okuyabilirsiniz.

teşekkürler bilgi için her gece yatmadan yemiyorum zaten ama genelde tatlı krizleri gece bastırıyo :D

buna daha basit bir alternatif önerebilirim.

az su ile çikolatalı protein tozunu karıştırın. az sudan kastım, protein tozunu yoğun bir kıvamda tutması.

karıştırdıktan sonra nutella kılıklı bir şey oluyor. tam tahıllı ekmeğe sürüp yiyebilirsiniz.

buna daha basit bir alternatif önerebilirim.

az su ile çikolatalı protein tozunu karıştırın. az sudan kastım, protein tozunu yoğun bir kıvamda tutması.

karıştırdıktan sonra nutella kılıklı bir şey oluyor. tam tahıllı ekmeğe sürüp yiyebilirsiniz.

penny bir zararı olmaz dimi,çünkü iyice karışmadan alıyoruz protein tozunu?

Back
Yukarı