o0Freedom0o
Üye
Merhaba arkadaşlar definasyon zamanımda tatlı ihtiyacımı karşıladığım çok sevdiğim bir tarifi sizle paylaşmak istiyorum umarım sizde seversiniz.
Gerekli malzeme
kakao
muz
yoğurt
stevia
çikolatalı protein tozu
Yapılışı
aslında oldukça basit ve pratik 5 dk'da hazırlaya bilirsiniz.
200 gr. yoğurdu bi kaba koyup karıştırıyoruz katılığı gidene kadar.Üstüne 30 gr. kakao döküp tekrar karıştırıyoruz iyice karıştırdıktan sonra tekrar üstüne 1 ölçek(30gr.) protein tozu ekleyip tekrar karıştırıyoruz sonrasında içine stevia koyup tadını ayarlıyoruz ben 3 gr. koyuyorum siz daha tatlı istiyosanız daha fazlada koyabilirsiniz en son kapta hepsini karıştırıp tabağa boşaltıyoruz. İstersenizde kabın yarısına kadar doldurup üstüne muz dilimleyip diğer yarısınıda boşaltıp muz ile tükete bilirsiniz tadı muzla daha güzel oluyor afiyet olsun
Ek olarak
isterseniz muzlu isterseniz sade şekilde tükete bilirsiniz belirtmiştim zaten tekrar söylim dedim.
yoğurt olarakta ben light yoğurt kullanıyorum.
stevia doğal tatlandırıcı olduğu için onu tercih ediyorum fakat diğer tatlandırıcılarlada yapabilirsiniz veya agave şurubuylada yapabilirsiniz.
isterseniz üstüne hindistan cevizi döküp daha lezzetli hala getirebilirsiniz.
birde içine veya üstüne ufak parçalarda %99 kakaolu lindt koyabilirsiniz.
ayrıca 2 dk buzlukta bekletip soğuk olarak tükete bilirsiniz.
Toplam = karbonhidrat - protein - yağ
Light yoğurt(200 gr.) 15 9,50 0,30
Muz(150 gr.) 34 1,6 0,50
Kakao(30 gr.) 16 5,80 4
Protein tozu(30gr) 1,8 23 1
Toplam = 66,8 39,9 5,8

Gerekli malzeme
kakao
muz
yoğurt
stevia
çikolatalı protein tozu
Yapılışı
aslında oldukça basit ve pratik 5 dk'da hazırlaya bilirsiniz.
200 gr. yoğurdu bi kaba koyup karıştırıyoruz katılığı gidene kadar.Üstüne 30 gr. kakao döküp tekrar karıştırıyoruz iyice karıştırdıktan sonra tekrar üstüne 1 ölçek(30gr.) protein tozu ekleyip tekrar karıştırıyoruz sonrasında içine stevia koyup tadını ayarlıyoruz ben 3 gr. koyuyorum siz daha tatlı istiyosanız daha fazlada koyabilirsiniz en son kapta hepsini karıştırıp tabağa boşaltıyoruz. İstersenizde kabın yarısına kadar doldurup üstüne muz dilimleyip diğer yarısınıda boşaltıp muz ile tükete bilirsiniz tadı muzla daha güzel oluyor afiyet olsun

Ek olarak
isterseniz muzlu isterseniz sade şekilde tükete bilirsiniz belirtmiştim zaten tekrar söylim dedim.
yoğurt olarakta ben light yoğurt kullanıyorum.
stevia doğal tatlandırıcı olduğu için onu tercih ediyorum fakat diğer tatlandırıcılarlada yapabilirsiniz veya agave şurubuylada yapabilirsiniz.
isterseniz üstüne hindistan cevizi döküp daha lezzetli hala getirebilirsiniz.
birde içine veya üstüne ufak parçalarda %99 kakaolu lindt koyabilirsiniz.
ayrıca 2 dk buzlukta bekletip soğuk olarak tükete bilirsiniz.
Toplam = karbonhidrat - protein - yağ
Light yoğurt(200 gr.) 15 9,50 0,30
Muz(150 gr.) 34 1,6 0,50
Kakao(30 gr.) 16 5,80 4
Protein tozu(30gr) 1,8 23 1
Toplam = 66,8 39,9 5,8