letsev
Üye
uzun zamandır denemek istediğim birşeyi bu gün fırsat bulunca denedim(denettirdim) ve güzelde oldu daha fazlada çeşitlendiricem çünkü taşımasıda çok pratik.
öncelikle malzemeler: (en az) 6 adet yumurta
4 fincan yulaf kepeği
4 fincan yulaf ezmesi
1 paket kabartma tozu
2,5 fincan süt (isteğe bağlı sıkma portakal suyu)
1 paket kakao
1çay kaşığı karbonat
dilediğiniz kadar meyve ( ben 3 adet muz, bir avuç kuru kayısı, 2 adet incir kullandım)
öncelikle protein oranını artırmak sizin elinizde 2-3 kup protein tozunu harcın içine katabilirsiniz, kek ilk deneme olduğu için daha fazla geliştireceğim mesela lor ve portakal suyu kulanmayı düşünüyorum.
yapılış şeki videoda görünüyor ama anlaşılmayan yer varsa sorun anlatırım. afiyyet olsun ..
not: keki yapan ben değilim ama bizzat yaptıran benim
. ben olmasam içinde yağlar rafine şekerler halay çekiyor olurdu
. birde 2 gün evel telefon kırılınca bu yadigara kaldım malesef 10 fotografı bile hafıza zor tuttu.
öncelikle malzemeler: (en az) 6 adet yumurta
4 fincan yulaf kepeği
4 fincan yulaf ezmesi
1 paket kabartma tozu
2,5 fincan süt (isteğe bağlı sıkma portakal suyu)
1 paket kakao
1çay kaşığı karbonat
dilediğiniz kadar meyve ( ben 3 adet muz, bir avuç kuru kayısı, 2 adet incir kullandım)
öncelikle protein oranını artırmak sizin elinizde 2-3 kup protein tozunu harcın içine katabilirsiniz, kek ilk deneme olduğu için daha fazla geliştireceğim mesela lor ve portakal suyu kulanmayı düşünüyorum.
yapılış şeki videoda görünüyor ama anlaşılmayan yer varsa sorun anlatırım. afiyyet olsun ..
not: keki yapan ben değilim ama bizzat yaptıran benim