Protein'nin fiyatı çok ucuz sahte olduğunu nasıl anlayabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esa7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esa7

Üye
Arkadaşlar bizim body salonuna yüklü bir miktarda protein aminoasitler geldi ..hertaraf doldu anlıyacağınız.Adama sordum bunlar ne böyle diye,oda bize borcu olan adamlar para yerine bunları verdiler dedi.hyoro whey protein 3 kg 105 liraya veriyor bu sizce normalmi ?yani ben 75 liraya gold alıyordum ve 750 gramdı :) şimdi 3 kg alıyorum 105 lira veriyorum.adam dedi birdaha böyle satamam kampanya yapıyorum diyede içim hiç rahat değil.herkes alıyor bende aldım..hyoro whey protein e baktım 750 gramı sitede 65 lira :) Salonda satılanada bakıyorum bütün herşeyi tam üstünde damgalar besin değerleri bi eksiklik yok.ne diyorsunuz...

Satılan yeri söyle bende almaya gelirim bu fiyata hydro whey kaçmaz.

Hydrowhey sadece Optimum da var.

en pahalısından " protein supplementelri" leri de kullansanız bir öğünde insan vücudunun "absorbe edebileceği protein" miktarı 16-25 gramdır (kişinin enzim, salgı,barsak çeper durumu, peristaltik hareketlerine vb göre) ...
bunu da "hayvansal, bitkisel yoldan" sağlayabilirsiniz...

bu nedenle, bu konu üzerinde en fazla suistimal yapılan, abartılan bir husus... ))

(bu arada vejeteryan body şampiyonları bile olduğunu hatırlayalım)..

nitrofull u protein tozu kategorisinde saymıyorum o ayrı birşey, ne kullandım nede kimseye kullanmasını tavsiye ederim bilmiyorum belki biraz ön yargılı olucak ama nette okuduğum yorumlar nedeniyle böyle düşünüyorum. Birde nitrofull dekinde sadece mi hydrowhey var? Optimum hydrowhey ürünü ile atağa geçtiğinde diğer markaların çoğu mesela Optimum, Gaspari Nutrition gibi ürettikleri yeni sürümlerde rekabet edebilmek için hydrowhey eklemeye başladılar.

Back
Yukarı