Psikolojik değil fizyolojik açlık!

iyi giden bir beslenme programım var.ne aç ne tok tutuyor ve enerjik oluyorum.ama son 3 gündür inanılmaz açım!iştahım var diyemem sadece midem hep boş sanki aynı şeyleri yememe rağmen
böyle bişey yaşamış olan varmı acaba?neden oluyo?

ama 3 gün öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu danny boy,yediklerim doyuruyordu beni. ne oldu ne değişti de aynı şeyleri aynı miktarda tüketmeme rağmen acıkıyorum??

hyper_umarım öyledir,çok çok sevinirim eğer öyleyse.bişeyleri başarabilmişim demektir bu!
peki bu durumda vücudumu dinleyip yediklerimi mi arttırmalıyım, yoksa aynen devam mı etmeliyim sence?

Elbette metabolizma düzene girecek motor hızlanacak diyetiniz kimin kontrolnde ise onunla bir revizyon düşünmelisiniz. Büyük ihtimalle kalori kısıtlamalı bir çalışma yapıyorsunuz. Düzenli egzersizin tıkanmış lavaboya pompa ile müdahale etmek gibi bir etkisi vardır. Bozulmuş motor düzene girer. Metabolizma olabileceğinden daha hızlanmaz. Metabolizmayı hızlandırmak için kimyasal müdahale gerekir ki o da bilgisayarı overclock etmek gibidir riskli ısınma problemleri açar.

Elbette metabolizma düzene girecek motor hızlanacak diyetiniz kimin kontrolnde ise onunla bir revizyon düşünmelisiniz. Büyük ihtimalle kalori kısıtlamalı bir çalışma yapıyorsunuz. Düzenli egzersizin tıkanmış lavaboya pompa ile müdahale etmek gibi bir etkisi vardır. Bozulmuş motor düzene girer. Metabolizma olabileceğinden daha hızlanmaz. Metabolizmayı hızlandırmak için kimyasal müdahale gerekir ki o da bilgisayarı overclock etmek gibidir riskli ısınma problemleri açar.

kas kütlesi arttımı normale gore hızlanır neden hızlanamasın

• Like
Reactions: Azi
kas kütlesi nasıl hızlandırmaz metabolizmayı ? Kas demek daha fazla enerji ihtiyacı demek buda metabolizmanın hızlanması demektir.

kas kütlesi nasıl hızlandırmaz metabolizmayı ? Kas demek daha fazla enerji ihtiyacı demek buda metabolizmanın hızlanması demektir.

ben de öyle biliyorum.kaslar daha fazla kcal yakar.bu arada evet, öncesine göre kas oranım arttı çünkü önceden sadece cardio yapıyordum, bu kış ağırlık da çalıştım!

ne kadar cok kas o kadar yag yakımı ve metobolizma hızı demektir

peki metabolizmamın hızlanmadığını varsayarsak, acıkmamın başka bir nedeni olabilir mi ?
vücut analizi yaptırabilirsin dönem dönem bu senin icin takip anlamında iyi olur hormonlarına baktırabilirisn kan testleri yaptırıpta troid seker vb gibi sorunlar varmı normalde eger bilmiyorsan mutlaka test yaptır

tembel metabolizma yerinde sayar demedim doğal limitlerine kavuşur dedim dikkatli okuyun.

Back
Yukarı