Psikopat mıyım?

sonunun böyle olacağı belliydi güçlünün de güçlüsü vardır artık anlamıştırsın sana gücü yetmeyenlere vurduğunda neler hissettiklerini keşke bu olmasaydı tabi herşeye rağmen geçmiş olsun yinede

teke tek alırdım hepsinide 6 kişi dalınca duh şaka bir yana bu tür davranışlara son verdim zaten ders oldu yani

Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır. Sende boksa gidince balyoz oldum sanmışsın. Normal birşey ama gerçek hayatta tecrübe etmeni önermem, hayal kırıklığı ve başka kırıklar olabilir.

Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır. Sende boksa gidince balyoz oldum sanmışsın. Normal birşey ama gerçek hayatta tecrübe etmeni önermem, hayal kırıklığı ve başka kırıklar olabilir.

Bak dostum şimdi sen olayı başından yanlış anlamışsın ben orda boksa gittiğimi bir arkadaşın enerjini atmak için boks gibi sporlarla uğraş sorusundan sonra cevap olarak zaten 3 yıl boksa gittim genede enerjimi atamıyorum dedim yani kimseye havalandığım felan yok zaten konu bilmiyorum 2 sene oldu galiba 2 sene öncesinin konusu lisedeyken öyle bir enerji geliyorduki arada çevreme zarar veriyordum derslere konsantire olamıyordum

Back
Yukarı