psmf ( Protein Sparing Modified Fast) Yag yakımı

heldic

forum Kurdu
Protein Sparing Modified Fast

Günkük alınan kalori 600 700 arası

sabah 3 yumurta beyazı

cökelek

bol yesillik 3gr askorbic asid (cvitamini)
1000mg omega3 balık yagı

öglen
100gr köfte dısarda yedim icindekileri bilmiyorum
yanında yesillik ama az

aksam

150gr yagsız dana eti
bol yesillik
askorbic asid

yatmadan
cökelek 1000mg balık yagı
askorbic asid

bu diyet ketosis diyetinin yagsız hali ve daha disiplin isteyen sekli düsük karbonhidrat tuketimine alısmamıs olanların yapması zor cünkü insülin leri terbiye olmadıgı icin cok aclık cekeceklerdir ve vucudları yagı enerji kaynagı degil depolama kaynagı olarak kullandıgı icin zorlanacaklardır

yemekler deniz tuzu kaya tuzu himalaya tuzu ile yapılmalı
baharatlar serbest
omega 3 ve cvitamini takviyesi yapılmalı

bugun kendimi iyi hissettim bazen kafamda sislenme oldu ama cok sorun cıkarcak cinsten degil ve biraz da sinir vardı testesteron dan olabilir

Son düzenleme:
sabah kelle paca et yagsız 1 bardak kefir

öglen dana haslama yagsız

aksam tavuk haslama

2gr omega 3 10gr a yakın cvitamini sebze

Sayın heldic

1)Hiç karbonhidrat almadan kaslara gereken enerjiyi nasıl sağlıyorsunuz ?
2)Sadece protein ve yağ tüketerek de hacim kazanılabilir mi ?
3)Ketosis diyet kas kazanımını zorlaştırır mı ?

Bu soruları özelinize aktaracaktım ama benim gibi düşünen insanların da yanıt bulmasını istedim.

Teşekkürler.

tüm vucud rutni ve hafif kardiyo yapıyorum bu diyette agır antreman yaparsak kaslarımızı kaybederiz

proteinler de insulin üzerinde etkili özellikle kefir antreman sonrası icin iyi hem whey hemde az miktarda laktoz var

ketosis de hacim kazanmak diger diyetlere göre zordur fakat tüm diyetler kas kaybı yaparken ketosis de kas kazanabilirsiniz

bu diyet max 2 3 hafta yapılıp ara verilmeli sonra bir daha baslanmalı ortalama aylık 5 ile 15 kilo arası yag yakabilirsiniz vucud agırlıgınıza ve aktivitenize baglı olarak

sabah 6 beyaz yumurta
Lor peyniri
Biber
1000mg balik yagi
Deniz tuzu
Cvitamini 3gr kadar

oglen
Tavuk haslama 150gr kadar karabiber li karabiberin beyin uzerinde uyarici etkisi var
Cvitamini

Aksam
Dana haslama az yag vardi
Cokelek peyniri
Cvitamini

Yatmadan l arginin ve balik yagi

sabah
2 tam ( köy yumurtası ) atmaya kıyamadım sarılarını normalde yenmemeli
4 yumurta beyazı

cökelek ( yüksek kazeinden dolayı tüketiyorum )
efa 1200 omega3 balık yagı
2gr cvitamini

oglen

4 yumurta beyazı 1 sarısı
cökelek gene yanında :) yasasın kazein :)
cvitamini 2 3 gr kadar var

aksam
dana haslama yagsız
cökelek
1000mg efa 1200 balık yagı
cvitamini 2 3 gr

biraz sinirliyim bugun herhalde düsük kaloriden balık yagını arttıracam :) geri kalan hersey iyi halsizlik falam yok

heldic başarılar öncelikle. kilo sorunun varmı? zira aldığın kalori çok çok düşük geldi. toplasan 1000 kaloriyi geçmez. :)

10 kilo yag yaksam bitmis olcak kilo sorunum biraz hızlandırmak istedim :)

bu diyette lyle mc donald isimli doktorun yazmıs oldugu bir diyet :) baya düsük kalorili evet

tabiki 10gr kadar kullanıyordum simdide 6 10 gr arası kullanıyorum

Linus pauling 2 kere paylasılmamıs nobel ödülü almıs olan tek kisi Yüksek doz cvitaminin insan saglıgı üzerinde olan etkilerini arastırmıs kendisi

cvitaminin yapısı sekere yani glikoza cok benziyor hastalıklar sadece şeker ile beslenebilirler cvitamini seker sanıp yedikleri anda üremeleri azalıyor ayrı yeten cok iyi bir antioksidandır

cvitamini konusunda bir yazı

Son günlerde basında, C vitamini ile ilgili çıkan olumsuz haberler karşısında tepkisiz kalmam mümkün değildi. C vitaminiyle ilgili gerçekleri yazmak istedim.

Neden doğal hayatta yaşayan hayvanlar nezle-grip olmazlar bilirmisiniz ? Neden hayvanlar kalp krizi geçirmez ya da felç olmazlar ? Neden şeker hastalığı olmaz ta da kolesterol yüksekliği gibi bir dertleri yoktur ?
Çünkü hayvanların çoğu kendi C vitaminlerini vücutlarında yaparlar. İnsanlarda, kanda bulunan şekeri karaciğerde askorbik asite dönüştüren emzim sistemi, gen mutasyonu nedeniyle kaybolmuştur. İnsanoğlu bu özelliğini binyıllar önce kaybetmiştir. Bu nedenle C vitaminini dışarıdan almak zorundayız.
Doğal ortamlarından alınıp insanların yedikleri besinlerle beslenen hayvanlarda bir süre sonra kalp krizi ve damar hastalıklarının arttığı gözlenmiştir.
Büyük bir olasılıkla doğal ortamda bulunan yiyeceklerle fazlaca alınan C vitamini, doğal bir uyum süreci içinde C vitaminini yapma becerisini gereksiz kılmış olabilir. Ancak, özellikle son yüzyıl içinde başta basit şekerin rafine edilmesiyle başlayan doğa dışı beşlenme biçimi C vitamini ihtiyacını arttırmış, ancak artan ihtiyacı karşılayacak oranda alınamaması sonucu kimi hastalıkların gelişimini kolaylaştırmıştır. Sigara içilmesi, fazla güneşlenme, kullanılan ilaçlar, çocukların büyüme dönemleri, hastalıklar ve nekaat dönemleri, hamilelik, allerji ve virüs enfeksiyonlarında C vitamini ihtiyacı artar.
Besinlerde bulunan C vitamini, demirin vücuda girmesini kolaylaştırır. Anemisi olanlar ve düzenli regl gören kadınların da C vitaminine fazladan ihtiyaçları vardır.
C vitamini yokluğunda histamin düzeyi tahminen %40 artar ve allerjik olayların gelişmesine yol açar.
C vitamini suda eriyen ve vücutta depo edilemeyen bir maddedir. Besinlerle alınan C vitamininin vücutta kalış süresi çok kısadır. Bu nedenle çok sık alınması gerekir. Yetersiz dozda ve sıklıkla alındığında faydası olmaz. Çok yüksek dozda alındığında bile bir yan etkisi yoktur. Bu nedenlerle, çoklu vitaminlerde bulunan C vitamini dozu yetersizdir.
Maymunlar da kendi C vitaminlerini yapamazlar ama besinlerinde ortalama günlük 2000-5000 mg C Vitamini bulunur. Bu nedenle insanlarda görülen çoğu hastalıklar doğal ortamda yaşayan maymunlarda görülmez.
C vitamini, ana karnındaki bebekleri beyin hasarından koruyan folik asidi aktif ürünü olan folinik aside dönüştürür. Beyin yaşlanmasını arttıran homosisteinin beyne zarar vermesini önler.
Günlük ortalama aldığımız C vitamini 100 mg. dır. Bu miktarın en az 600 mg olması gerekir.
Son çalışmalar C vitamininin damar sertliğini önlediğini, kalp ve beyin damar tedavilerin C vitamini ağırlıklı olması gerektiği bildirilmiştir.
Nagoya Ün. yapılan bir çalışma 6 ay boyunca günde 600 mg C vitamini alan yüksek tansiyonu 67-83 yaş arasındaki insanların, tansiyon değerlerinin 16-18 mm hg azaldığı bildirilmiştir. Bu sonuçlar tansiyon düşürücü ilaçlardan çok daha başarılıdır.
ıÜüVitamin C yeşil sebze ve çoğu meyvelerde bulunmaktadır. Bunları tüketmemize rağmen yatersiz kalabilirler. Çünkü vücudun C vitamini ihtiyacı artmıştır. Bu ihtiyacı arttıran asıl neden, anormal-doğal olmayan beslenme biçimi ve yaşam koşullarıdır. Doğal olandan uzaklaştıkça hastalıklar da o ölçüde artıyor. Doğal yaşamlarında bulaşıcı hastalıklar dışında hastalığı olmayan hayvanların insanıoğluna örnek olması gerekir. Aynı hayvanlar doğal ortamdan alınıp insanların yaşam ortamına konulduğunda hasta oluyorlar. C vitamini gibi diğer tüm vitaminler insan için gereklidir.

evet yeni bir gün bugun kotları 1 beden ufak giydim eskiden bacagımın yarısında kalıyordu iyi birsey :)

halsizlik yok iyiyim biraz isteksizlik var biraz da kafada dalgalanma sinirli halim biraz daha var maden suyu iciyorum potasyum az aldıgımdan sinir yapabilir balıkyagınıda 3gr a cıkardım ve cig yesil sebzeleri biraz daha fazla yiyecem

sabah
3 tam 1 beyaz yumurta (dısardaydım baska yicek birsey yoktu )
eve gelince cökelek (kazein in anti katabolik etkisi var saatlerce vucudda protein salgılatıyor )
2 3 gr cvitamini

öglen
tavuk gogus guvecte icine biraz kemik iligi attırdım yagsız pisirdim
yanında cvitamini
ve cökelek

aksama da dana haslama dusunuyorum guvecte

sabah 4 tam yumurta 1 sarı yumurta beyazı
cvitamini

öglen
kuzu kelle

aksam kuzu kelle

yanlarında yesillik
kuruyemis yarım avakado

sabah

8.30
2 tam köy yumurtasi
3 sade beyaz sehir yumurtasi :)
Biraz cokelek
Zeytin 3 5 tane

Oglen 12
150gr kadar tavuk
Karalahana
Marul

Aksam
6.30
100gr kiyma
Isppanak
Taze sogan
Biber
2 kasik hindistan cevizi yagi

Gun icinde 15 badem
10gr a yakin cvitamini
Balik yagi

dun

Sabah 1 tam 4 beyaz
Cokelek
Cvitamini bolca

dun cok yorgundum 2 saat uyudum uymadim fakat islerimi bitircek kadar da enerjiktim hehe :) kesin paleo dan :)

Oglen
Tavuk sote
Tavuk soteyi gogus but taze sogan ve aci biber den yaptim minumum seker

5 gibi
Iskender doner
Ekmeksiz et tereyagi yogurtlu oluyor

Aksam
Az biraz dana eti
Yogurt
Raki

:)

bugun cumartesi sabah olcu alcaktim ve tartilcaktim da dun alkol aldigim icin su atimi olabilir dogru cikmaz 2 3 gun sonra alcam degisimi

Sabah
1 tam 3 beyaz yumurta
Cokelek yesillik zeytin

Oglen
Tavuk haslama
Radika
Yesillik

Aksam
kuzu karisik sakakat sote
Karnibahar

Badem balikyagi hindistan cevizi yag cvitamini gun icinde

sabah