Pump İçin Nasıl Antrenman Programı Bulabilirim ?

Ben yaklaşık 2-3 ay boyunca full body güçlenme programı uyguladım. Kendimce yeterli bir güce geldim. Deadlift,squat gibi hareketlerde ağır kiloları sakıncalı bulduğum için çok bulaşmak istemiyorum 86-89KG arasındayım 95-100KG Deadlift / 80-85KG squat yapıyorum bu benim için yeterli. Yalnız ben yaklaşık 1,5 2 ay kadar sporu bırakmak zorunda kaldım. Okulların tekrar açılmasıyla tekrardan başlayacağım fakat program bulamadım. Salondaki hocaların yazdığı programların pek işime yaradığını düşünmüyorum. Yaza kadar şekil ağırlıklı çalışmak istiyorum. Boy/kilo dengemin çok uzak olmamasına rağmen çeşitli yağlanmalar bana göre biraz fazla mevcut. (185 boyundayım.) Aslında hareketler belli belki kendim de program yapabilirim ama sonuçta bu işi amatör olarak yapıyorum. Yardım ve yorumlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• instasize_181122202141.png
    instasize_181122202141.png
    556,8 KB · Görüntüleme: 472
  • instasize_181122202206.png
    instasize_181122202206.png
    533,6 KB · Görüntüleme: 435
bir sitede en iyi programlardan birinin push pull split olduğunu yazıyor. Yani bir gün ön bacak göğüs omuz triceps, diğer gün arka bacak, sırt, arka omuz ve biceps şeklinde. Bunu deneyebilirsin. Ama açıkçası kalf ve kalça çalışıyorsan bunları hangi güne koyman gerektiğini bende bilmiyorum.

bir sitede en iyi programlardan birinin push pull split olduğunu yazıyor. Yani bir gün ön bacak göğüs omuz triceps, diğer gün arka bacak, sırt, arka omuz ve biceps şeklinde. Bunu deneyebilirsin. Ama açıkçası kalf ve kalça çalışıyorsan bunları hangi güne koyman gerektiğini bende bilmiyorum.
Örnek program atabilme şansınız var mı ? Bir de bu program şekil verme açısından nasıldır ?

Back
Yukarı