Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
hsd dedi:v.a.s forumumuza hoşgeldin anatomi olarak iyisin 5 ay içinde fena sayılmaz yani 5 aya göre değerlendirirsek gayet iyi ama genel olarak ta değerlendirmek lazım eksikler gayet çok en beğendiğim bölge göğüs oldu 5 aya göre gerçekten iyi gelişme göstermiş ancak senin göğüs arasında altkısımda özellikle boşluk çok fazla gibi buda anatominle ilgili kolların 35 cm görünmüyor resimde belki sıcak ölçtüğünde olabilir yani biceps antrenmanından hemen sora resimde max.33 gibi ve bicepslerini uzatmalısın bunun için scottcurl tavsiye ederim ve her hareketin eksi yönlerinide değerlendir derim bu sporu bırakmazsan gayet iyi bir vücuda sahip olacaksın bunuda görüyorum sende yaş itibariyle gelişmen daha uzun sürecektir yılma mutlak azimle istediğin yere geleceksin hoşçakal saygılar hsd.
pumuckl dedi:Arkadaşların yorumları nerdeyse birebir doğru,5 aydır yapıyorum ve her programımda behind neck press her zaman oldu,bench ve dumbbel flyler de her zaman uyguladım,göğüste gerçekten bariz değişme olurken aynısını kollarda göremedim ve halende göremiyorum,tricepslerimdeki gelişmeler fena değil hem hacim hemde hat olarak ama biceps bir türlü yayılmıyor.bende şimdi biceps ağırlıklı çalışıyorum 1 aydır ama nedense olmuyor gibi bişey.bicepsle dirsek arasında belirgin bir boşluk var scothu devamlı yapıyorum ama gelişme olmayınca insanın ister istemez canı sıkılıyor. :cry:![]()