push pull legs antremanım

8 aydır full body yapıyordum ve(spor geçmişim var)bölge başına kol hariç 2 hareket yapıyordum ve haftada 3 gün çalışıyordum. kendi kilomum 1,3-4 katı kadar squat,bencpress ve deadlift yapabiliyorum.
şimdi şu şekilde bir program yazdım. Sizin düşünceleriniz nedir ?
PUSH
benc press
ıncline bencpress
dumbel fly
cabel cros(Alt gögüs için)
overhead press
laterail raise
revese lateral raise
power shurg
overhead triceps ext
push down
--------------------------
pull
deadlift
barfiks
t-bar row
barbel row
arm pul down
barbel curl
peacher curl
hammer curl
-----------------
legs
squat
leng curl
lunge
calf raise
@zeo64

8 aydır full body yapıyordum ve(spor geçmişim var)bölge başına kol hariç 2 hareket yapıyordum ve haftada 3 gün çalışıyordum. kendi kilomum 1,3-4 katı kadar squat,bencpress ve deadlift yapabiliyorum.
şimdi şu şekilde bir program yazdım. Sizin düşünceleriniz nedir ?
PUSH
benc press
ıncline bencpress
dumbel fly
cabel cros(Alt gögüs için)
overhead press
laterail raise
revese lateral raise
power shurg
overhead triceps ext
push down
--------------------------
pull
deadlift
barfiks
t-bar row
barbel row
arm pul down
barbel curl
peacher curl
hammer curl
-----------------
legs
squat
leng curl
lunge
calf raise
@zeo64

haftada 3 gün pplyi yetersiz buluyorum.en azından push+squat,pull+deadlift yapıp 2 şer döngü gidin haftalık.ya da ille ppl yapacaksanız 6 gün gidin.hareket sayısı da bu haliyle gereksiz fazla,verimli olmaz.

yaptığın her hareketi 4 set yapıyor olsan düşünmek bile fenalık getirdi, vücudun bu antremana nasıl tepki veriyor bilmiyorum ama çok fazla bu herkes kaldırmaz bu yoğunluğu (profesyonel düzeyde değilsen tabi ). yeni başlayacak olanlar sakın denemeyin bu listeyi :)

Pull gunu 3sirt 1 arka omuz 1-2 on kol
Push 3 gogus 1-2 omuz biri press diğeri yan omuz tercihe gore,1-2 arka kol seklinde yapabilirsin.
Seviyene göre ileri seviye teknik vs yapabilirsin.

Okurken overtraining oldum. Sen yaparken başına neler gelir Allah bilir.

Zeo hocam özet geçmiş.
Hocam biraz fazla gibi ama az harek ile gelişemiyorum. Full body programımı yazayım size. Bu program ile çok aşırı verim aldım.
Squat
Lunge
Deadlift
Benc press ve barbel row süper set
Incline baebel benc ve barfiks süper set
Overhead pres
Babrle shurg
Babrel curl ve push down

4 er set şekinde uyguladım[DOUBLEPOST=1542114453][/DOUBLEPOST]
yaptığın her hareketi 4 set yapıyor olsan düşünmek bile fenalık getirdi, vücudun bu antremana nasıl tepki veriyor bilmiyorum ama çok fazla bu herkes kaldırmaz bu yoğunluğu (profesyonel düzeyde değilsen tabi ). yeni başlayacak olanlar sakın denemeyin bu listeyi :)
Spor geçmişim var. 10 yıl kick boks yaptım.

Back
Yukarı