jormakka
Üye
Merhaba,
Yakinda Almanya`dan Türkiye`ye geri dönüyorum. Bilmiyorum duyan var mi ama orada "Quark" denilen ve duydugum kadariyla Türkiye`deki Lor Peyniri yerine gecen proteini ve caseini bol bir besin var. Hafif sivi, yogurda benziyor, biraz da eksi. Ben icine biraz sivi tatlandirici koyup yiyorum hep.
Acaba lor peynirini suyla ya da sütle mixerde karistirsam yine yogurda benzer bir yiyecek elde edebilir miyim? Lor peynirini tatlandirici ya da meyveler ile deneyen var mi hic?
Simdiden tesekkürler.
Yakinda Almanya`dan Türkiye`ye geri dönüyorum. Bilmiyorum duyan var mi ama orada "Quark" denilen ve duydugum kadariyla Türkiye`deki Lor Peyniri yerine gecen proteini ve caseini bol bir besin var. Hafif sivi, yogurda benziyor, biraz da eksi. Ben icine biraz sivi tatlandirici koyup yiyorum hep.
Acaba lor peynirini suyla ya da sütle mixerde karistirsam yine yogurda benzer bir yiyecek elde edebilir miyim? Lor peynirini tatlandirici ya da meyveler ile deneyen var mi hic?
Simdiden tesekkürler.