RİCH PİANA ÖLDÜ R.İ..P

Kullanabilecek alt yapınız varsa, sağlık durumunuz uygunsa böyle bir yorumdan etkilenerek değil bilimsel araştırmalar yaparak kullanmaya yönelin veya yönelmeyin. Ahmet kullanmış bir şey olmamış ama mehmet kullanmış ölmüş mantığıyla steroid kullanmaya yönelecekseniz benim görüşüm psikolojik bir tedavi görmenizden yanadır.[DOUBLEPOST=1503821681][/DOUBLEPOST]
adam haklı ilaç kullanmayı düşünüyorum uzun zamandır da araştırıyorum tam vazgeçmiştim böyle yorumlar okuyunca kafam yine kurcalanıyor
Ve bu yorumda sizi steroide özendiren cümleleri belirtirseniz çok sevinirim.

Karşınızdaki kişi kesinlikle ilaç özendirici yorum yapmamışken öyle yapmış gibi davranmanız ise hiç hoş değil, bu konuda kendinizi biraz törpülemeniz gerektiğini düşünüyorum. İyi günler.

Bu adamlar ufak kürlerden ziyade devasa kürler yapmaktadır. Öyle 2-3 senede toplam 1-2 kür yapan adamlarla sürekli kürlü dolaşan adamları aynı kefeye koymak doğru değildir. O kadar özel doktoru olan bir adamın steroidden ölmesi mümkün değildir.
Ama şunu dersen anlarım. Uyuşturucu maddelerin de etkisiyle steroid vücudunda farklı bir tepki vererek onu öldürmüş olabilir dersen bir şey demem. Böyle bir ihtimal olabilir. Lakin bunu demek yerine olayı sadece ilaca bağlamak gülünçtür.

adam haklı ilaç kullanmayı düşünüyorum uzun zamandır da araştırıyorum tam vazgeçmiştim böyle yorumlar okuyunca kafam yine kurcalanıyor

bu arkadaş sadece konuyu okuyup mesaj atan biri okuyupta mesaj atmayan onlarcası olacak ilerde forumda misafir sayısı üye sayısının 20 katı
ben kimseye haksız yere tapki vermem özelliklede yasa dışı bir ürünü savunmak için var gücüyle çalışıyorsa,onuda geçtim zararları kantılanmış bir ürünü zararsızmış gibi göstermek için özel arayışlara girmeyi ancak bu işin ticaretini yapan ve bunu kullanan biri yapabilir
şuana kadarda forumda tepki gösterip haksız olduğum tek bir konu dahi yoktur ve olamazda

Son düzenleme:
bu arkadaş sadece konuyu okuyup mesaj atan biri okuyupta mesaj atmayan onlarcası olacak ilerde forumda misafir sayısı üye sayısının 20 katı
ben kimseye haksız yere tapki vermem özelliklede yasa dışı bir ürünü savunmak için var gücüyle çalışıyorsa,onuda geçtim zararları kantılanmış bir ürünü zararsızmış gibi göstermek için özel arayışlara girmeyi ancak bu işin ticaretini yapan ve bunu kullanan biri yapabilir
şuana kadarda forumda tepki gösterip haksız olduğum tek bir konu dahi yoktur ve olamazda

Haksız olduğunuz tek bir konu yoktur ve olamaz demek :D kusura bakmayın ama komik bir egoya sahipsiniz :D

Ben küre girdim ve sorun yaşayan biriyim. Etrafımda da kürler yüzünden sorun yaşayan zibilyon tane adam var. Kür yapmak çocuk işi değildir, forumda yazılan saçmasapan yazılara takılmayın. Onu yaparsın, şunu kullanırsın bişey olmaz gibi laflar havada kalır. Ciddi bir hedefiniz yoksa hedef dediğim yarışmada değil, yarışma bir bok değil yani. Daha ciddi daha büyük bir hedefiniz varsa kullanın yoksa değmiyor beyler. Yani attığın taş ürküttüğün kuşa değmiyor lafı varya tek kelimeyle yaptığınız kür gram değmiyor. Zaten kürü de sürekli yapmadığınız sürece öyle sürekli pumplı gezme diye birşey yok. Yapacak arkadaşlar iyi okusun sadece, nette yazılan her boka inanmayın. Bu adamın ölümü de ilaçlardan değil sanırım ama o da ayrı mesela sadece belirtmek istedim.

110 yaşındaki bir adama 20 sene daha yasarsin denemez. Ayni şekilde rich piana nin ne kadar özel doktoru vs olsa da 15 sene daha yasamasi 60 ini gormesi mucize olurdu.

Ben küre girdim ve sorun yaşayan biriyim. Etrafımda da kürler yüzünden sorun yaşayan zibilyon tane adam var. Kür yapmak çocuk işi değildir, forumda yazılan saçmasapan yazılara takılmayın. Onu yaparsın, şunu kullanırsın bişey olmaz gibi laflar havada kalır. Ciddi bir hedefiniz yoksa hedef dediğim yarışmada değil, yarışma bir bok değil yani. Daha ciddi daha büyük bir hedefiniz varsa kullanın yoksa değmiyor beyler. Yani attığın taş ürküttüğün kuşa değmiyor lafı varya tek kelimeyle yaptığınız kür gram değmiyor. Zaten kürü de sürekli yapmadığınız sürece öyle sürekli pumplı gezme diye birşey yok. Yapacak arkadaşlar iyi okusun sadece, nette yazılan her boka inanmayın. Bu adamın ölümü de ilaçlardan değil sanırım ama o da ayrı mesela sadece belirtmek istedim.
Hala ne sorunu yasiyorsun? Ben de bi kere kur yaptim hicbir sey olmadi. Ama degmez. Kur sirasinda kalbim daha hizli atiyordu sadece.

kendiniz kokain bağımlısı olsanız herhalde gelip buraya özel doktoru var kokainden insan ölmez diye mesajlar atacaksınız bağımlı insanlar başkalarını da steroid tuzağına çekmeye çalışmasın

Niye oldugunu ingilizce bilen biri doru durust yaparsa iyi olur.
Yoksa konu vefattan ilacin zararlarina kaymis

steroid insan öldürmez ufak kürlerden bir şey olmaz gibi saçma sapan insanları kandırmaya yönelik suça teşvik amaçlı yazılar yazıyorsun
yarın bir gün ilaç kullanmayı düşünenlerden bilmeyen biri gelip burda okuyacak demekki ufak kürden bir şey olmaz gidip sizin yüzünüzden ilaca başlayacak belkide hayatından olacak
hayır sizin yaranız nedir neden ilaçları hemen savunma gereği duruyorsunuz bu işten rant çıkarınız mı var ?

Ben steroid satmıyorum veyahut kullanmaya teşvik etmiyorum sadece olanı biteni söylüyorum. Uzun zamandır da foruma üyeyim ve bu konuda herhangi bir yaptırıma maruz kalmadım. Ve evet, ufak kürler ağır kürlere göre daha hafif sonuçlar verir. Her kullanan ölecek ya da her kullanan süperman olacak diye bir kaide yok. Bunu da örnekle açıkladım. Amacım insanları steroid kullanmaya özendirmek değil. Yıllardır bu forumdayım ve kimseye de alın size steroid demişliğim yoktur. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz, bu kişinin kendi kararıdır. Burada esas tepkim vefat etmiş bir adamın hakkında direkt olarak "Steroid yüzünden öldü" demenizdir. Biri sizin hakkınızda öldükten sonra asılsız bir ithamla çıksa iyi olur mu? Ayrıca şunu da söyleyeyim, insanların Türkiye'de zaten protein alacak parası dahi yok, doğru düzgün beslenmeyi bile sağlayamıyorlar. Böyle bir ortamda küre de girilmez. Hele ağır kürlere hiç girilmez. Eğer yarışmalara girmiyorsanız ve uzun yıllardır bu işi yapmıyorsanız zaten Türkiye'de küre girilmez.

kokainden ölmedi steroidden öldü zaten bütün yabancı kaynaklarda steroidden öldüğü yazıyor kokain olayını bizim türk youtuberlar uydurdu

Bu steroid ölümlerine kaderlerinide katmak lazım yoksa ülkemizdede bir çok kür yapıpda hatta kendi salonumda bile uzun süre danabol kürüne giren kişiler var ama kullanımını desteklemem kullanılacaksada vucüdün artık kas gelişimini limitine ulaşanlar istiyecektir bilmem bende düşermiyim o duruma büyük konuşmak istemem

babacım bana profilime yazmışsın streoid varmı sende diye fakat ben hem kullanmıyorum hem de tavsiye etmiyorum... ömrünüz bu kadar kısa mı olsun istyosunuz babacım ?

ya tamam çok profesyonelsen hollywood yıldızıysan haftada 1 check up yada 2-3 günde bir yaptıracaksan kullan

karaciğeri akciğeri böbreği bacağı kolu yüzü yanan insanlar var... yapmayın etmeyin babacım

Back
Yukarı