Benım Izole Whey ve Glutamıne nın yanına Asssault vapor , halo ve Bsn Amino x kullanmama ne dıyorsunuz Yoksa Whey + Glutamıne nın yanına Assault , Recon ve Bullet + Bsn Amino x mı kombıne edeyım Hangi kombinasyonu önerirsiniz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:59 ----------
Ben 37 Yasındayım yaklasık 6 aydır Vucut Geliştirme yapıyorum baslangıctan ıtıbaren 14 kg verdim 95 kg den 81 kg ındım.
Pazartesi : Trıceps - Bıceps -Karın 1,5 saat
Salı : off
Çarş :Omuz - Karın 1,5 saat
Perş : Sırt - Kanat - Kardıo 1,5 saat
Cuma : off
Cts: off
Pazar : Gögus - Bacak 1,5 saat
Agrı oluyor ama cok degıl hemen gecıyor .
uyku kotu 2 den once yatamıyorum 6 saat uyuyorum .
selamlar
Onur
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:10 ----------
Yag oranı olçturmedım ancak bayagı azaldı
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:59 ----------
Ben 37 Yasındayım yaklasık 6 aydır Vucut Geliştirme yapıyorum baslangıctan ıtıbaren 14 kg verdim 95 kg den 81 kg ındım.
Pazartesi : Trıceps - Bıceps -Karın 1,5 saat
Salı : off
Çarş :Omuz - Karın 1,5 saat
Perş : Sırt - Kanat - Kardıo 1,5 saat
Cuma : off
Cts: off
Pazar : Gögus - Bacak 1,5 saat
Agrı oluyor ama cok degıl hemen gecıyor .

selamlar
Onur
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:10 ----------
Yag oranı olçturmedım ancak bayagı azaldı