IF diyeti de ilgimi çekti ancak oruca tam olarak uyarlanamiyor sanki, çünkü bol bol sıvı tüketiliyor aç kalındığı zamanlarda.. Öyleyse iftar ile imsak arasında ancak antrenman yapılabilir?elbette mümkün1 ay spor yapmazsa çoğu kişi zaten baya kayıp yaşar
Forumda veya internette intermitting fasting diye ararsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz
![]()
Öncelikle benimde önceden işime yaramayacağından çok dikkat etmediğim konulardıIF diyeti de ilgimi çekti ancak oruca tam olarak uyarlanamiyor sanki, çünkü bol bol sıvı tüketiliyor aç kalındığı zamanlarda.. Öyleyse iftar ile imsak arasında ancak antrenman yapılabilir?
kaslar gun içi tam manasıyla beslenmeyeceği için sakatlanmak daha kolay olabilir düşük ağırlıkla çalışmak daha mantıklı görünüyor.Öncelikle benimde önceden işime yaramayacağından çok dikkat etmediğim konulardıancak oruç tutarken yapan biliyorum. (yanlış hatırlamıyorsam Ağırsağlam youtube kanalına bakarsan ordaki videolarda mevcut.) Yani yapan varsa oluyodur
sonuçta IF ninde bir sürü çeşidi var kimi 12 saat aç kimi 20 saat
yani çok sorun olcağını sanmam
antreman ise ister iftardan sonra yaparsınız veya benim yapcağım iftardan 30-45 dk öncesi
sporu yapıp iftara eve gelmeyi düşünüyorum
tabi yüksek ağırlıkla çalışıyorsanız sorun olabilir ağırlıklarda düşüş olabilir ancak yinede no pain no gain
![]()
sakatlık olcağını sanmıyorumkaslar gun içi tam manasıyla beslenmeyeceği için sakatlanmak daha kolay olabilir düşük ağırlıkla çalışmak daha mantıklı görünüyor.
bende netini bilmiyorumda biryerde okumuştum gun içi beslenmeyen uzun süre aç kalan kaslar daha kolay sakatlanabilirmiş.sakatlık olcağını sanmıyorumtabi performansda düşüş çok olabilir o yüzden yüksek girmemek iyidir yinede
![]()
Oladabilir tabibende netini bilmiyorumda biryerde okumuştum gun içi beslenmeyen uzun süre aç kalan kaslar daha kolay sakatlanabilirmiş.
Sanırım bu konuyu takip edicem baya aynı konu çünkü