Ramazan Sonrası İçin Supplement Önerileri

selam arkadaslar bi cogumuz ramazanda ölcü kaybi yasamisizdir.hatta ben ramazandan 2 ay önce sporu biraktim bazi sebeplerden dolayi ve yaklasik 4 cm ölcü kaybim var su an..ramazandan sonrasi icin whey protein,creatin ve amino aldim..siz neler düsünüyorsunuz.kaybedilenleri en cabuk toparlamak icin baska neler koyalim bu ürünlerin yanina...saygilar...sivasli

Son düzenleyen: Moderatör:
no ürünleri kesinlikle kaybedilen ölçülerin yerine koyulmasında birebir sivaslı tavsiye ederim. halo vapor kombinesi iyi olur. bsn cellmas ve no xplode da güzel bir 2 li olur toparlanma konusunda, whey zaten tartışmasız olmalı onu saymıyorum bile.

ben ölcü kazandım ramazanda cok ilginçtir bu combine iyi yanlız direk olarak supp. baslama bence yine 1ay vücuduna bir ısınma payı ver creatin'ide sonra kullan derim tercih senindir tabiki...

ramazan da bende pek bişi kaybetmedim nedense. ilginctir ki öyle pek uyurarak veyada oturarak geçirmedim ramazanı :)

no ürünleri kesinlikle kaybedilen ölçülerin yerine koyulmasında birebir sivaslı tavsiye ederim. halo vapor kombinesi iyi olur. bsn cellmas ve no xplode da güzel bir 2 li olur toparlanma konusunda, whey zaten tartışmasız olmalı onu saymıyorum bile.

bsn no xplode artık stoklarda yok hangi nox u önerirsin gaspari, allstar vs vs.

muscle tech nano x9 yanına vapor halo süper

arkadaslar bu arada sunu belirtmek isterim.ben bu sporu uzun süredir yapiyorum.süplementler tek basina 3-4 cm ölcü kesinlikle saglamazlar...yeni baslayan arkadaslar benim mesajimi yanlis anlayip direk süplement kürleri olusturmasinlar kafalarinda..ben kendim ve benim gibi uzun süredir calisip bu sporda belli bir potansiyeli olan arkadaslar icin bahsetmistim.yoksa tabiki ilk zamanlarda sadece guzel beslenme en iyi gelismeyi saglar..süplementler adindanda anlasildigi gibi EK BESIN lerdir..tek baslarina fayda saglamazlar

sivaslı dediklerine aynen katılıyorum tek şu lafın yanlış kür değil supplement kombinasyonu. kür steroidlerde olur

sivaslı dediklerine aynen katılıyorum tek şu lafın yanlış kür değil supplement kombinasyonu. kür steroidlerde olur
ahura-mazda cok basit bir seye takillmissin ama yanlis takilmissin :) ne yazikki ben yanlis yazmamisim,sen yanlis biliyormussun..kür sadece body buildingte ANABOLIK ilaclarda kullanilan bir söz degil.
kürün sözcük anlami ilac kullanimi demektir ve ne tür ilac oldugu önemli degildir..
KÜR YAPMAK kelimesinin sözcük anlami ise ; SAGLIGI KORUMAK AMACIYLA BIR YÖNTEMI BELIRLI BIR SÜRE UYGULAMAK tir..
umarim yardimci olabilmisimdir ahura .mazda

Back
Yukarı