Ramazanda beslenme şeklim ? bakarmısınız

Ramazan ayında beslenme şeklim kilo almamak için ..
Boy = 1,83-84 civarı
Kilo - 85
Hedef = 75
Fazlam = 10 kilo
Beslenme = İftarda Orucumu açar acmaz rahat 3 bardak su bitiriyorum coco cola bardagı ile ve daha sonra 1 kase corba içiyorum bi 3 bardak daha su içiyorum karnım şişiyo sofra basından kalkıyorum zaten sonra dısarı cıkıyorum 12 gibi felan eve geliyorum karnım hafiften aç oluyo ve tatlı istegim oluyo 1 kase yogurt koyuyorum üstüne bir tatlı kasıgı tarçın serpiyorum ve o sorunda ortadan kalkıyo .

Sahur = 1 haslanmıs yumurtanın beyazı = peynir = zeytin = domatez = 1 tatlı kasıgıda recel 1 bardak çay ve 1 parçada ekmek yiyorum
şuankı beslenme şeklim bu sizce kilo alırmıyım ?
NOT : ADMİNLER KONU KİLİT YAPMAYIN LÜTFEN SADECE BUNU OGRENMEK ISTIYORUM ...

Dehsete düştüm! Boyumuz ve kilomuz ayni ama bu kadar az sey yiyerek nasil sabrediyorsun?

Vucudun kıtlık durumuna gecer. Kaslarin erir. Acil terk et bu beslenme stilini.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çok mantıksız ne karb. alımı nede kayda değer bir protein alımın var gunluk alman gereken karb. ve proteini hesapla ve karb. değerlerini düşür senin yaptıgın bu şekılde bir diyet vucudunun yıpranması ıcın bıre bır :)[DOUBLEPOST=1434994812][/DOUBLEPOST]çok mantıksız ne karb. alımı nede kayda değer bir protein alımın var gunluk alman gereken karb. ve proteini hesapla ve karb. değerlerini düşür senin yaptıgın bu şekılde bir diyet vucudunun yıpranması ıcın bıre bır :)

Örneğin iftarda vucut proteine aç oluyo protein olarak et.ton balığı yiyebilirsin yanında salata veya bulgur pilavıyla.sahurdada örneğin 5yumurta 1kase yulaf yeşil çay tüketebilirsin ayrıca bol bol su tuketılmesi öneriliyor 5ltye kadar
Hayırlı ramazanlar

Back
Yukarı